Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Shampoo tegen haaruitval

Bent u op zoek naar een middel tegen haaruitval? Shampoo kan een belangrijke rol spelen wanneer u haaruitval tegen wilt gaan. Haaruitval pakt u het beste bij de wortels en haarzakjes aan. Bijvoorbeeld met deze producten.

Wat doet een shampoo tegen haaruitval?

Niet alleen vrouwen hebben baat bij een shampoo tegen haaruitval. Mannen net zozeer. Een shampoo tegen haaruitval reinigt de hoofdhuid en het haar, en onklit het vaak. Zo raakt u tijdens het borstelen minder haar kwijt. Daarnaast voeden en beschermen ze uw hoofdhuid.

De haargroei stimuleren na haaruitval

Naast shampoo, zijn er andere producten die u kunnen helpen om haaruitval te stoppen en tegen te gaan. Intensieve hoofdhuid-behandelingen die de haarwortels tot diep in de haarzakjes voeden om haargroei te stimuleren, bijvoorbeeld.

Producten tegen haaruitval kopen bij Douglas

Om haaruitval zo goed mogelijk tegen te gaan, hebt u de juiste producten nodig. Die bestelt u eenvoudig in onze webshop. Bovendien geniet u dan direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.