Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Tegen haaruitval

(16)

Shampoo tegen haaruitval

Bent u op zoek naar een middel tegen haaruitval? Shampoo kan een belangrijke rol spelen wanneer u haaruitval tegen wilt gaan. Haaruitval pakt u het beste bij de wortels en haarzakjes aan. Bijvoorbeeld met deze producten.

Wat doet een shampoo tegen haaruitval?

Niet alleen vrouwen hebben baat bij een shampoo tegen haaruitval. Mannen net zozeer. Een shampoo tegen haaruitval reinigt de hoofdhuid en het haar, en onklit het vaak. Zo raakt u tijdens het borstelen minder haar kwijt. Daarnaast voeden en beschermen ze uw hoofdhuid.

De haargroei stimuleren na haaruitval

Naast shampoo, zijn er andere producten die u kunnen helpen om haaruitval te stoppen en tegen te gaan. Intensieve hoofdhuid-behandelingen die de haarwortels tot diep in de haarzakjes voeden om haargroei te stimuleren, bijvoorbeeld.

Producten tegen haaruitval kopen bij Douglas

Om haaruitval zo goed mogelijk tegen te gaan, heb je de juiste producten nodig. Die bestel je eenvoudig in onze webshop. Bovendien geniet je van een aantal voordelen, zoals altijd gratis verzending voor members (anders vanaf € 20,-), gratis retour, twee keuzesamples cadeau bij besteding van minimaal € 10,- en snelle levering.