Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

BEWUSTE BEAUTY

Duurzame beauty musthaves

Steeds meer merken richten zich op duurzaamheid en het verankeren van de bescherming van mens, dier en ons milieu in hun werk. Of je nu op zoek bent naar clean beauty, natuurlijke cosmetica, vegan producten of duurzame verpakkingen - je vindt het bij Douglas.

Duurzame beauty

Ontdek alle categorieën

Clean Beauty

Hier vind je producten die vrij zijn van ingrediënten waarvan de onschadelijkheid niet volledig is opgehelderd. Je kunt filteren op Clean Beauty in de webshop om deze ingrediënten te vermijden.

Shop nu

Natural Beauty

Ontdek onze grote selectie natuurlijke cosmetica en producten met natuurlijke ingrediënten. In deze categorie vind je alles wat de wereld van natuurlijke schoonheid te bieden heeft.

Shop nu

Vegan Beauty

Het shoppen van vegan beauty was nog nooit zo eenvoudig: laat je inspireren door onze veganistische producten en verwen jezelf met verzorging, geuren en make-up zonder dierlijke ingrediënten.

Shop nu

Duurzaam verpakt

We willen niet alleen het beste voor onze huid, maar ook voor het milieu. Steeds meer beautymerken leven dit principe na en produceren innovatieve, duurzame verpakkingen.

Shop nu
Image alt tag

Samen de toekomst vormgeven!

Gerecyclede verpakking

Met verpakkingen gemaakt van gerecyclede materialen kunnen we ons milieu helpen beschermen. Daarom laten we je onze gevarieerde selectie producten zien die in gerecyclede verpakkingen worden geleverd.

Image alt tag

Duurzaamheid

(1.586)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: