Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Duurzame beauty

ZORG DRAGEN VOOR MENS, DIER & MILIEU

Ontdek duurzame merken die om jou, de dieren en onze planeet geven. Of je nu op zoek bent naar clean of natural beauty, vegan producten of producten met een duurzame verpakking - hier vind je alle duurzame beauty onderwerpen!

RESPECTING BEAUTY

Ontdek alle categorieën

Clean Beauty

Beauty die vrij is van bepaalde onnodige ingrediënten. De categorie Clean Beauty creëert een makkelijke oriëntatie voor consumenten die bepaalde ingrediënten in hun routines willen vermijden.

Ontdek nu

Natural Beauty

Hier vind je van op de natuur geïnspireerde producten tot klassieke gecertificeerde natuurlijke beautymerken. Ontdek wat de natuurlijke beautywereld jou te bieden heeft!

Ontdek nu

Vegan Beauty

Liefde voor dieren, vegan worden met je beautyroutine was nog nooit zo eenvoudig! Ontdek ons brede assortiment verzorging, geuren en make-upproducten vrij van dierlijke ingrediënten.

Ontdek nu

Ecologische verpakkingen

Wij willen alleen het beste voor jouw huid en het milieu! Ontdek onze duurzame beautymerken die verpakkingsafval verminderen door hun innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen.

Ontdek nu

With respect to the ocean

WORLD OCEAN DAY | 8 JUNI

Zelfs met kleine veranderingen in ons dagelijks leven kunnen we bijdragen aan de bescherming van de oceaan. Ontdek producten van merken die al een bijdrage leveren en het welzijn van de oceaan voorop stellen!

Samen met Plastic Bank zet Douglas zich ook dit jaar weer in om plastic afval in de oceanen te voorkomen. Lees door en ontdek hoe jij een verschil kunt maken.

Ontdek nu meer

Onze duurzaamheidsstrategie

Bewust zijn en verandering in de beauty industrie stimuleren: met een wereldwijde strategie en ambitieuze doelen.

Image alt text

Duurzaamheid

(1.709)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: