Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
Lentevoordeel: 20% op BIJNA ALLES! 🌼

Anti frizz shampoo

Hebt u kroezend haar dat zich niet makkelijk in bedwang laat houden? Geen nood, want met anti-frizz producten zorgt u dat u uw haardos wél onder controle krijgt. Ook bij statisch en pluizig haar hebt u baat bij anti-frizz producten.

Wat doen anti-frizz producten?

Producten voor pluizig haar zorgen dat uw haar gladder en glanzender wordt, en ze maken het makkelijker om uw haar te stylen. Daarbij kunt u denken aan een crème of anti-frizz serum. Vaak bevatten ze oliën of andere ingrediënten die uw haar zijdezacht maken en beschermen tegen (verdere) beschadigingen. Om het verder te ontklitten, is een kam ideaal.

Waarom een anti-pluis shampoo?

Een shampoo reinigt uw haar, maar sommige shampoos gaan daarin wel heel grondig te werk. Uw pluizige haar heeft juist wat tederheid nodig, en die krijgt u van een anti-pluis shampoo. Met verzachtende en voedende ingrediënten laat een anti-pluis shampoo uw haar stralend en veerkrachtig achter.

Producten voor pluizig haar kopen bij Douglas

Om je pluizige haar zo mooi en gezond mogelijk te maken én te houden, heb je de juiste producten nodig. Die bestel je eenvoudig in onze webshop. Dan geniet je automatisch van een aantal voordelen, zoals gratis verzending vanaf € 20,- (altijd gratis voor members), gratis retour, twee samples naar keuze (bij besteding van € 10,-) en snelle levering.