Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Oogcrème

(529)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Oogcrème kopen in de DOUGLAS Online-Shop

De juiste oogcrème kan wonderen verrichten. Omdat de huid rond de ogen dunner is dan de rest van het gezicht, is deze ook kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf. Een goede oogcrème helpt niet alleen om er fris en wakker uit te zien in de ochtend, maar verzorgt de huid rondom uw ogen ook om rimpels en fijne lijntjes tegen te gaan. Bekijk in onze webshop het ruime assortiment aan verschillende oogcrèmes, met elk een andere unieke focus. Zo kunt u de beste oogcrème vinden voor uw huidverzorgingsroutine. Zeg gedag tegen wallen, donkere kringen en rimpels en geniet elke dag van een frisse uitstraling.

Oogcrème voor wallen en donkere kringen

Last van zichtbare wallen of donkere kringen onder uw ogen, bijvoorbeeld na een slechte nachtrust of stressvolle dag? In onze webshop zetten wij de beste oogcrèmes voor de vermindering van wallen en donkere kringen op een rijtje. Tijdens uw slaap voert het lichaam namelijk afvalstoffen en overtollig vocht af. Bij slaapgebrek kan dit gaan ophopen onder de ogen. Wanneer een teveel aan vocht, vet of huid ophoopt onder uw ogen, is een oogcreme tegen wallen de juiste keuze voor u. Bij een zichtbaar, blauw of paarskleurig waas onder de ogen is een oogcrème tegen donkere kringen het beste antwoord. Deze kringen ontstaan wanneer de bloedvaatjes door de dunne huid van de onderogen heen schijnen. Dit kan bijvoorbeeld een gevolg zijn van onvoldoende hydrathering.

Oogcrème online kopen bij DOUGLAS

Met behulp van uitgebreide productomschrijvingen en klantenbeoordelingen vindt u snel de juiste oogcrème voor uw verzorgingsroutine. Vul uw verzorginsroutine aan met andere producten die helpen om uw gezicht een frisse uitstraling geven. Probeer bijvoorbeeld een hydraterende gezichtscrème of concealer voor een meer egale gloed.