Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis samples | Gratis retourneren

Australian Made, Globally Loved

Bondi Sands staat voor zon, zee, strand. Het uitgebreide assortiment van zelfbruiners, zonverzorging en gezichtverzorging is geïnspireerd op het Australische zomergevoel en het meest iconische strand van Australië. De hoogwaardige formules hydrateren en voeden de huid met als resultaat een stralende, gezonde huid. Welkom bij Bondi Sands.

Ontdek Bondi Sands

Onze productcategoriën

Selftan

Creëer een egale, natuurlijke goudbruine teint met onze hoogwaardige zelfbruiningsproducten, die de huid continu hydrateren en verzorgen.

Ontdek nu

Skincare

Gezichtsverzorging voor iedere dag die betrouwbare resultaten geeft, uitgebreid is getest en is ontwikkeld in samenwerking met huidexperts.

Ontdek nu

Suncare

Geniet van een zonovergoten dag terwijl je verzekerd bent van een goede bescherming. Deze zonverzorgingsproducten zijn Reef friendly, waterbestendig en gemaakt in Australië. 

Ontdek nu

Bodycare

Houd je huid zacht, glad en stralend. Met Bondi Sands Bodycare onderhoud je de perfecte teint en behoud je de ultieme Bondi Sands glow.

Ontdek nu
Image alt tag

Get the look

Prep, Tan, Maintain, Erase

Een natuurlijk ogende goudbruine teint vergt een klein beetje voorbereiding, dus ontdek de perfecte routine om een prachtige glow te krijgen en te behouden. 

Image alt tag

Happy, Healthy, Real Skin

Maak kennis met Everyday Skincare

De huid is niet perfect, gefotoshopt of gefilterd. Die is oneffen, getextureerd en uniek. Kortom, echte huid oogt en voelt voor iedereen anders. Skincare moet effectief en resultaatgericht zijn.

Ervaar Happy, Healthy, Real Skin met Bondi Sands' nieuwste skincarelijn. Geschikt voor alle huidtypes en getest door mensen met een unieke, maar gangbare huid. Met natuurlijke Australische ingrediënten.

Bondi Sands

(90)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: