Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
💜 Women's Day: Shop nu met 20%* op ALLES! 💜
Kies tot 3 gratis cadeaus: € 60,- =🎁 & € 100,- = 🎁🎁 € 130,- = 🎁🎁🎁**

Gekleurd haar

(15)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Highlights
Voor wie
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Shampoo voor gekleurd haar

Hebt u gekleurd haar? Dan wilt u die kleur natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden! Om uw haar glanzend en de kleur intens te houden, hebt u de juiste producten nodig. Maar wat is nu de beste shampoo voor gekleurd haar?

Haarverzorging voor gekleurd haar

Een goede shampoo voor gekleurd haar gaat voorzichtig te werk om uw haar schoon te maken, om de pigmenten te laten zitten en alleen het vuil weg te halen. Daarnaast beschermt haarverzorging voor gekleurd haar uw haar vaak voor invloeden van buitenaf. Daar kunt u bijvoorbeeld een conditioner voor gekleurd haar voor gebruiken.

Bescherm uw kleur met conditioner

Uw gekleurde haar is gevoelig voor veel omgevingsfactoren: regen, zonnestralen, zwembadwater, (hitte-)styling. Een conditioner zorgt dat uw haar die allemaal net een beetje beter kan weerstaan. Kies daarom een conditioner die speciaal is bedoeld voor gekleurd haar. Zo duurt het langer tot het weer tijd is om uw gekleurde haar bij te werken.

Producten voor gekleurd haar kopen bij Douglas

Wilt u uw gekleurde haar zo lang mogelijk stralend en intens van kleur houden? Haal dan de juiste producten in huis. Die bestelt u eenvoudig in onze webshop. Bovendien geniet u dan direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.