Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Volumepoeder

(30)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Highlights
Voor wie
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Volumepoeder

Bent u op zoek naar een truc om de gehele dag volume in uw kapsel te behouden? Dan is volumepoeder dé oplossing. Met een klein beetje poeder heeft zwaartekracht geen grip meer op uw lokken. Breng het haarpoeder aan op uw wortelaanzet en verdeel het met uw vingers door uw haar.

Haarpoeder voor een kapsel vol volume

Het zit in een klein busje, maar u doet er ongelofelijk lang mee: volumepoeder. Het haarpoeder geeft volume, maakt het haar niet zwaar en is gemakkelijk om te gebruiken. Stort uw haar in de loop van de dag toch een beetje in? Beweeg dan uw vingers door uw haar en u zult zien dat uw haar weer direct volume heeft. Hiervoor hoeft u geen extra poeder in uw haar te doen.

Haarpoeder voor mannen en vrouwen

Bij Douglas vindt u haarpoeder voor mannen én vrouwen. Alle soorten haarpoeder zijn namelijk neutraal en hebben geen overdreven mannelijke of vrouwelijke geur. Het beste aan volumepoeder is dat u het op verschillende manieren kunt gebruiken: voor extra lift, extra volume of extra textuur. Gebruik bijvoorbeeld een beetje poeder in uw haar voordat u een rommelige knot of vlecht maakt.

Volumepoeder kopen bij Douglas

Volumepoeder koop je vlug en veilig in onze webshop. Hier geniet je direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending voor members (anders vanaf € 20,-), gratis retour en een snelle levertijd: vaak binnen 24 uur) Ook krijg je bij elke bestelling van minimaal € 10,- twee samples naar keuze cadeau.