Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid

Hebt u een gevoelige hoofdhuid? Dan hebt u veel aan een zachte shampoo voor de gevoelige hoofdhuid. Zo'n shampoo kalmeert, voedt en beschermt uw hoofdhuid. Ook een milde conditioner laat uw gevoelige hoofdhuid in haar waarde.

Wat zit er in shampoo voor gevoelige hoofdhuid?

Meestal zitten er zo weinig mogelijk ingrediënten in een shampoo die speciaal is geformuleerd voor de gevoelige hoofdhuid. Ze zijn pH-gebalanceerd en bevatten vaak geen parfum. Op die manier reinigen ze uw haar zonder de hoofdhuid te irriteren.

Waarom een milde shampoo voor gevoelige hoofdhuid?

Een gevoelige hoofdhuid heeft al veel te verduren. Een te intense shampoo is daarom geen goed idee. Kies in plaats daarvan voor een shampoo met milde ingrediënten, die de huidbarrière van de hoofdhuid beschermt. Hebt u naast een gevoelige hoofdhuid ook roos? Bekijk dan onze speciale anti-roos producten.

Producten voor de gevoelige hoofdhuid kopen bij Douglas

Om je gevoelige hoofdhuid te beschermen en te kalmeren, heb je de juiste producten nodig. Die bestel je eenvoudig online bij Douglas. Dan geniet je namelijk van een aantal voordelen, zoals gratis verzending vanaf € 20,- (altijd gratis voor members), gratis retour, twee samples naar keuze cadeau vanaf € 10,- en snelle levering.