Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Haarkleuring

(202)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Highlights
Voor wie
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Haarkleuring

Ook al ziet uw haar er van zichzelf natuurlijk al mooi uit, soms wilt u nét dat beetje extra. Om uw haarkleur op te levendigen kunt u kiezen voor haarkleuring. Haarkleuring bestaat in verschillende soorten, van tijdelijk tot permanent. Welke past bij u?

Wilt u wel een nieuwe kleur proberen, maar er liever niet meteen aan vastzitten? Of bent u op zoek naar haarkleuring speciaal voor een feestje? Dan is uitwasbare haarkleuring perfect. Zo hebt u een hele nieuwe coupe tot u uw haar moet wassen. Of tot u weer iets anders wil proberen.

Wanneer u precies weet wat u wilt én er lang plezier van wil hebben, kiest u voor permanente haarkleuring. Wanneer u uw haar permanent verft, kunt u genieten van uw nieuwe kleur tot uw haar uitgroeit. En ook dan zijn er producten om uw uitgroei bij te werken, tot u weer klaar bent om de verfkwast erbij te pakken! U geniet nog langer van uw gekleurde haar als u ook voor een speciale shampoo en conditioner voor gekleurd haar kiest.

Uw haren verven doet u net zo makkelijk thuis, als u de juiste spullen in huis haalt. Die vindt u in onze webshop. En wanneer u in onze webshop bestelt, geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.