Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Haarverf

(108)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Highlights
Voor wie
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Haarverf kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Haarverf - Wilt u uw haar kleuren en er dan een tijd niet meer naar omkijken? Dan is haarverf ideaal. Met haarverf zorgt u namelijk dat uw haar langdurig dezelfde kleur blijft, ook wanneer u uw haar wast. Pas als uw haar uitgroeit, ziet u uw eigen kleur weer.

Haarverf: blond, bruin, rood of zwart?

Met verschillende kleuren haarverf is er altijd wel één die u geweldig staat. Benieuwd hoe u eruit zou zien als blondine of brunette? Probeer eens wat nieuws en wacht maar tot de complimentjes binnenstromen.

De beste haarverf

De beste haarverf voor u is een verf die past bij uw type haar en bij uw levensstijl. Wanneer u liever niet teveel gedoe hebt met uw haar, is een permanente haarverf ideaal. Dan hoeft u zich namelijk een tijd niet druk te maken over uw haar. Dat zit wel goed! Zeker als u ook een speciale shampoo en conditioner voor gekleurd haar kiest.

Haarverf online kopen bij Douglas

Om je haren permanent te verven, hoef je heus niet naar de kapper. Dat doe je gewoon thuis. De eerste stap? Haarverf kopen, natuurlijk! Bijvoorbeeld in onze webshop. Want hier bestel je met de beste voorwaarden: gratis verzending vanaf € 20,- (altijd gratis voor members), gratis retour, twee keuzesamples cadeau bij besteding van minimaal € 10,- en snelle levering!