Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

ExtremeExtreme Anti Snap
Haarbalsem

250 ml
€ 32,20
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.117080
ConsistentieVloeistof, Balsem
EigenschapRepareren, Anti-Haarbreuk, Hydraterend, Haargroei, Zorgzaam, Versterking, Getint, Anti-Frizz, Hitte Bescherming
HaartypeBeschadigd Haar
Product typeSpray
ToepassingsgebiedHaar

Extreme Anti Snap - Anti-breuk leave-in behandeling voor beschadigd haar - 240ml


De Redken Extreme Anti Snap - Anti-breuk leave-in-behandeling voor beschadigd haar verzorgt en repareert gespleten haarpunten en versterkt en beschermt de glans van het haar. Het product helpt haarbreuk, chemische schade en schade door styling-tools te voorkomen.

Key benefits


- Beschermt tegen hitte.
- Versterkt en sluit de haarschubben om haarbreuk en gespleten punten te voorkomen.
- Vermindert haarbreuk met 75%.

Resultaat


Het haar ziet er sterk, gehydrateerd en gezond uit. De Redken Extreme Anti Snap biedt ook hittebescherming bij het gebruik van styling-tools. De leave-in versterkt het haar en maakt het zichtbaar gladder en glanzender. Gebruik in combinatie met de Extreme Shampoo en Conditioner voor een optimaal resultaat.
250 ml

REDKEN EXTREME ANTI-SNAP

Stap 1

SHAMPOO

Redken’s Extreme Shampoo reinigt, versterkt en geeft een diepe glans. Dit product voedt het haar met proteïne en ceramide om kwetsbare delen van binnenuit te herstellen en te versterken.

Stap 2

CONDITIONER

Redken’s Extreme Conditioner helpt beschadigd haar voorzichtig te ontwarren en te versterken. Verder wordt het haar van aanzet tot punt gevoed waardoor het zichtbaar soepeler en glanzender wordt.

Stap 3

LEAVE-IN

Redken’s Extreme Anti-Snap is een anti-breuk leave-in behandeling die gespleten haarpunten repareert en schade door chemische behandelingen of styling-tools voorkomt.

Voor beschadigd haar

EXTREME

Het Redken Extreme systeem is de professionele oplossing voor beschadigd haar. De krachtige formules van het Redken Extreme systeem zijn verrijkt met proteïne, biotine en ceramide, die het haar voeden en helpen de kwetsbare delen van het haar te herstellen. Het haar wordt van binnenuit versterkt, het haaroppervlak wordt gladder en glanzender, en het haar ziet er sterk, gezond en veerkrachtig uit.

ONTDEK REDKEN EXTREME