Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
Lentevoordeel: 20% op BIJNA ALLES! 🌼

Kammen

(49)
Merk
Productsoort
Haartype
Producteigenschap
Highlights
Voor wie
Huidtype
Nachfüllbar
Nachfüllung
Cadeau voor
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Kammen

Het verschil tussen borstels en kammen is dat borstels meerdere rijen haren hebben, en kammen hebben één rij tanden. Kammen kunnen bestaan uit verschillende materialen: metaal, plastic of zelfs hout.

De juiste haarkam voor u

Als uw haar snel pluizig wordt van borstelen, kan een kam de oplossing zijn. En wanneer u krullen of kroeshaar hebt, kan een kam de uitkomst zijn om uw haar te ontwarren. Ook bij lang haar is een kam met wijde tanden een goede en zachte manier om uw haar te ontklitten.

Hoe kunt u uw haar het beste kammen?

Een kam kunt u in de douche gebruiken om bijvoorbeeld conditioner goed over uw haar te verdelen terwijl u uw haar uit de klit haalt. Begin daarbij onderaan uw haar, en zorg dat u niet te hardhandig te werk gaat. Zo houdt u uw haar in topconditie!

Kam kopen bij Douglas

Bij Douglas vind je de kam die nog ontbreekt in jouw beauty-routine. Bestel in onze webshop, want dan geniet je direct van een aantal voordelen. Wat te denken van altijd gratis verzending voor members (anders vanaf € 20,-), gratis retour, twee keuzesamples cadeau vanaf € 10,- en snelle levering?