Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
DOUGLAS BEAUTY WEEKEND:  -20%* op ALLES & kies alléén online tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)

Fijn & Steil haar

(206)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Highlights
Voor wie
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Shampoo voor fijn en steil haar

Hebt u fijn en/of steil haar? Kies dan voor een speciale shampoo voor steil haar of volume-shampoo wanneer u onder de douche springt. Met de juiste producten geeft u uw lokken meer body en meer volume.

Wat is de beste shampoo tegen dun haar?

Dun haar noemen we ook wel fijn haar. Producten voor (of tegen) fijn haar zijn dus ideaal om dun haar aan te pakken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een volume-shampoo voor fijn haar.

Wat doet een shampoo voor fijn haar?

Shampoos voor fijn, steil en dun haar pakken uw haar op verschillende manieren aan. Door extra textuur toe te voegen met behulp van bijvoorbeeld zout, of door een laagje om uw haar heen te leggen. Zo ziet uw haar er dikker en voller uit. Bent u klaar voor volumineus haar?

Producten voor fijn haar kopen bij Douglas

Om fijn haar zo vol, mooi en gezond mogelijk te houden, hebt u goede producten nodig. Die bestelt u eenvoudig in onze webshop. Bovendien geniet u dan direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.