Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Borstels & kammen

(430)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Highlights
Voor wie
Huidtype
Nachfüllbar
Nachfüllung
Cadeau voor
Beoordeling
Kleur
Prijs
[pop.sort.display.text]:

Borstels en kammen

Een haarborstel of haarkam is onmisbaar in de badkamer. Het zorgt ervoor dat u alle klitten uit uw haren borstelt en een goede borstel of kam brengt uw haar - soms met een beetje hulp van andere styling tools - weer in model.

Van grove kam tot anti-klit borstel

Wat voor borstel of kam u nodig hebt, is afhankelijk van uw haar en uw persoonlijke voorkeur. Sommigen vinden een borstel met zachte haartjes fijner, anderen werken liever met grove pootjes. Een grove kam kan prettig zijn voor kort haar dat niet snel in de klit zit. Hebt u juist lang haar dat elke ochtend helemaal door de war zit? Probeer dan een anti-klit borstel om uw haar snel weer netjes te krijgen.

Baardborstels & baardkammen

Ook een baard heeft de nodige verzorging nodig. Zijn de haartjes van uw snor of baard langer, dan kunnen ze flink door de war raken. Een baardkam of baardborstel zorgt ervoor dat ze weer netjes zitten. Gebruik eventueel wat olieom de stugge baardharen te verzachten en de nodige voeding te geven.

Borstels & kammen kopen bij Douglas

Een borstel of kam bestel je gemakkelijk op douglas.nl. Geniet van voordelen als gratis verzending vanaf € 20,- (altijd gratis voor members), gratis retour en een snelle levertijd: vaak al binnen 24 uur. En je mag ook nog eens twee gratis samples uitzoeken bij iedere bestelling vanaf € 10,- !