Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Tondeuses

(113)
Merk
Productsoort
Highlights
Voor wie
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Tondeuses

Hebt u kort haar en/of een baard? Dan mag een tondeuse eigenlijk niet missen in uw badkamerkastje. Hiermee kunt u zich een tripje naar de kapper of een barbier besparen, want in een handomdraai trimt u uw haar weer lekker kort. Bij Douglas vindt u verschillende Remington tondeuses en trimmers.

Goede tondeuses voor een nette look

Van volledig gemillimeterd haar tot een opgeschoren nek: korte kapsels zijn hartstikke hip. Het enige nadeel is dat u met een heel kort kapsel snel ziet dat uw haar is gegroeid. Waar het ooit kleine millimeters waren, zijn het na enkele weken alweer flinke haartjes. Met een haar tondeuse zorgt u ervoor dat u er altijd uitziet om door een ringetje te halen. Bekijk het assortiment en ontdek wat voor u de beste tondeuse is.

Voor een nette baard: tondeuses

Ook voor een baard pakt u een tondeuse erbij. Met de verschillende opzetstukken kunt u gemakkelijk kiezen voor een kort of een langer baardje. Hebt u geen stopcontact in de badkamer? Kies dan voor een draadloze tondeuse. Zo kunt u toch boven de wastafel staan en in de spiegel zien wat u doet. Een kleine tondeuse kan juist ideaal zijn als u vaak op reis bent. Zo neemt hij niet te veel ruimte in uw bagage in beslag.

Tondeuse kopen bij Douglas

Een goede tondeuse bestel je natuurlijk in onze webshop. Hier geniet je direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending vanaf € 20,- (altijd gratis voor members), gratis retour en een snelle levertijd. Ook krijg je bij elke bestelling van minimaal € 10,- twee samples naar keuze cadeau.