Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Tondeuses

(122)
Merk
Productsoort
Highlights
Voor wie
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Tondeuses

Hebt u kort haar en/of een baard? Dan mag een tondeuse eigenlijk niet missen in uw badkamerkastje. Hiermee kunt u zich een tripje naar de kapper of een barbier besparen, want in een handomdraai trimt u uw haar weer lekker kort. Bij Douglas vindt u verschillende Remington tondeuses en trimmers.

Goede tondeuses voor een nette look

Van volledig gemillimeterd haar tot een opgeschoren nek: korte kapsels zijn hartstikke hip. Het enige nadeel is dat u met een heel kort kapsel snel ziet dat uw haar is gegroeid. Waar het ooit kleine millimeters waren, zijn het na enkele weken alweer flinke haartjes. Met een haar tondeuse zorgt u ervoor dat u er altijd uitziet om door een ringetje te halen. Bekijk het assortiment en ontdek wat voor u de beste tondeuse is.

Voor een nette baard: tondeuses

Ook voor een baard pakt u een tondeuse erbij. Met de verschillende opzetstukken kunt u gemakkelijk kiezen voor een kort of een langer baardje. Hebt u geen stopcontact in de badkamer? Kies dan voor een draadloze tondeuse. Zo kunt u toch boven de wastafel staan en in de spiegel zien wat u doet. Een kleine tondeuse kan juist ideaal zijn als u vaak op reis bent. Zo neemt hij niet te veel ruimte in uw bagage in beslag.

Tondeuse kopen bij Douglas

Een goede tondeuse bestellen gaat heel gemakkelijk in onze webshop. Hier geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels om tondeuses te kopen. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.