Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Krulsets

Met een krulset creëert u op een veilige manier de mooiste krullen in uw haar. Krullensets hebben minder warmte nodig dan een krultang, waardoor uw haar minder kans loopt op beschadiging. Ga voor een echte rode loperlook met veel volume.

Krulsets met kleine en grote rollers

In een krulset vindt u verschillende formaten rollers. De grote rollers uit een krulset zijn voor bovenop. Medium rollers gebruikt u voor het middendeel van uw haar. En de kleine rollers van de krulset zijn geschikt voor de lagere secties.

Krulsets voor kort haar

Ook met een kort kapsel kunt u de mooiste krullen in uw haar zetten. Gebruik in dat geval een krulset voor kort haar, bestaande uit medium en kleine rollers. Hebt u langer haar, dan is de beste krulset voor u eentje met verschillende maten rollers.

Krulsets kopen bij Douglas

Krulsets bestellen gaat heel gemakkelijk in onze webshop. Hier geniet je direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending vanaf € 20,- (dit is altijd gratis voor members), gratis retour en een snelle levertijd. Ook krijg je bij elke bestelling van minimaal € 10,- twee samples naar keuze cadeau. Leuk!