Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Inspiratie voor jouw bruidslook

Heb je zin in een van de mooiste dagen van je leven en ben je nog op zoek naar make-upideeën? Wij hebben inspiratie voor twee prachtige looks en delen onze favoriete geuren voor een droombruiloft.

Klassieke uitstraling

All eyes on you: met onze romantische klassieke look zijn je ogen de ster. Oogschaduw in glinsterende nude- of roze tinten is hier perfect voor: ze flatteren elke oogkleur en geven je blik een onweerstaanbare charme. De rest van je make-up mag subtiel zijn. Ga voor een stralende basis, zachte highlights en subtiel glanzende lippen in tinten die je natuurlijke lipkleur benadrukken.

Vind alle essentials hier!

Edgy uitstraling

Make an entrance: wil je een knaller van kleur voor je bruidsmake-up? Probeer dan onze edgy look! De vlekkeloze basis en zacht gedefinieerde contouren worden aangevuld met twee essentiële elementen: zwarte eyeliner en felrode lippenstift. Voor een betere hold kun je het ooglid primen met een lichtgekleurde oogschaduw of poeder voordat je een elegant gebogen eyeline tekent. Voeg rode lippen toe en de look voor je grote moment is compleet!

De perfecte geur

Dit is jouw dag! Kies een parfum dat je persoonlijkheid en je bruidslook perfect benadrukt, zodat je je adembenemend voelt. Parfums die de hele dag blijven hangen zijn ideaal, maar jij bepaalt of je bloemig en romantisch, zoet en verleidelijk of houtachtig en sensueel wilt. Bij ons vind je zeker de juiste geur om je grote dag onvergetelijk te maken!

Ontdek meer

Onze categorieën

Primers

Ontdek nu

Lipproducten

Ontdek nu

Oogschaduw

Ontdek nu

Mascara's

Ontdek nu

Fixingspray

Ontdek nu

Haarproducten

Ontdek nu

Alles voor de mooiste bruidslook

(589)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Prijs
Huidtype
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren