Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Lipliner

(139)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Prijs
Sorteren op:

Perfectioneer uw lippen met een lipliner

Een lipliner zorgt voor een egale en natuurlijke omlijning van uw mond en is om die reden de perfecte omlijsting van uw gestifte lippen. Het tekenen van een lipcontour is een precies werkje, maar is zeker de moeite waard. Breng de lipliner altijd aan voordat u uw lipstick of lipgloss aanbrengt, zodat de lipstick of -gloss niet uitloopt en perfect op haar plaats blijft zitten. De ideale lipliner is langhoudend, zonder te vlekken of af te geven. Op die manier bent u verzekerd van een perfecte liplook.

Kies de juiste kleur lipliner

De kleur van de lipliner is van cruciaal belang. Zorg er vooral voor dat de kleur van uw lipliner overeenkomt met de kleur van uw lipstick of lipgloss. Een donkerdere kleur lipliner dan uw lipstick is een echte make-up faux pas. Heeft u een neutrale kleur lipstick of lipgloss in gedachten? Kies dezelfde kleur lipliner als uw lippen.

Het juiste lippotlood maakt uw mond helemaal af

Sommige lipliners hebben verzorgende ingrediënten, zoals vitamines of een hydraterende olie. Deze lipliners zijn per uitstek geschikt voor droge lippen. In de online shop van Douglas vindt u lipliners in verschillende soorten en kleuren. Bestel uw ideale lippotlood bij Douglas en laat het gratis thuisbezorgen, inclusief twee gratis samples.