Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
Shopping night: alléén vanavond -25% op ALLES* & kies tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)!**

Gezichtsreiniging

(1.754)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Gezichtsreiniging kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Gezichtsreiniging - Uw gezicht krijgt gedurende de dag flink wat te verduren: gure weersomstandigheden, stadse vervuiling en make-up. Het is dus belangrijk om uw huid goed te reinigen, zowel 's ochtends als 's avonds. En dit geldt niet alleen voor dames, dus in ons assortiment vindt u ook gezichtsreiniging voor mannen.

Uw ideale gezichtsreiniging

Er is een weelde aan producten om het gezicht te reinigen. Deze producten zijn niet allemaal geschikt voor iedere huid. Zorg dus dat u een reiniger kiest die uw huid goed kan verdragen. Voor een gevoelige huid kan dat bijvoorbeeld een milde gezichtsreiniger zoals een zachte reinigingsmelk zijn.

Hoe kiest u een gezichtsreiniger?

Wat voor u de beste gezichtsreiniger is, hangt van verschillende factoren af. Dat geldt ook voor hoe u het beste uw gezicht kunt schoonmaken. Kiest u bijvoorbeeld voor dieptereiniging van het gezicht? Dan is een gezichtsscrub of -peeling ideaal.

Goede gezichtsreiniger online kopen bij DOUGLAS

Uw nieuwe gezichtsreiniger bestelt u net zo eenvoudig en snel online. Bestel je in onze webshop, dan geniet je direct van een aantal voordelen. Wat te denken van gratis verzending vanaf € 20,- (en altijd voor members), gratis retour, twee samples naar keuze bij iedere bestelling van minimaal € 10,- en snelle levering?