Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Jean Paul Gaultier

(33)

Jean Paul Gaultier: Elegant, sexy en tijdloos

De legendarische modeontwerper Jean Paul Gaultier werd in 1952 in Frankrijk geboren. De ontwerper en oprichter van het naar hem vernoemde modebedrijf, heeft geen enkele opleiding tot modeontwerper voltooid. Hij begon zijn schetsen echter al heel jong naar beroemde modeontwerpers te sturen. Jean Paul Gaultier presenteerde zijn eerste eigen modecollectie in 1976 - sindsdien wordt de ontwerper beschouwd als een provocateur, die staat voor extravagante creaties. In 1993 werd het eerste damesparfum van Jean Paul Gaultier gelanceerd: Jean Paul Gaultier Classique in het iconische vrouwelijke busteflesje, is een geur die tijdloze elegantie uitstraalt. Sindsdien heeft het bedrijf tal van andere geuren op de markt gebracht.

Sensuele damesgeuren van Jean Paul Gaultier

Het creëren van sensueel-brutale parfums, behoort tot de artistieke creatie van Jean Paul Gaultier en tot het ontwerpen van extravagante mode. Sinds het begin van de jaren 90, brengt hij met damesgeuren de boodschap over, die de persoonlijkheden van de dragers benadrukken. Alle parfums van Jean Paul Gaultier worden gepresenteerd in extravagante flacons en zijn echte blikvangers. Ze overtuigen met hun nadrukkelijke vrouwelijke trekken, die verleiden met oosterse en florale nuances. Ontdek bijvoorbeeld de klassieke damesgeur Jean Paul Gaultier Classique in andere variaties, zoals de Jean Paul Gaultier Classique Intense. De verschillende producten voor lichaamsverzorging, zoals douchegel en de bodylotion van de productlijn Scandal verwennen uw huid.

Tijdloze mannelijkheid dankzij Jean Paul Gaultier

De eerste herengeur, Jean Paul Gaultier Le Male, werd gecomponeerd in 1995 en wordt als een icoon onder de Gaultier-geuren voor heren beschouwd. De modeontwerper heeft met deze geur en de gelijknamige productlijn een werk gecreëerd dat merkbare mannelijkheid uitstraalt. De flacon in de vorm van een mannelijk torso, belichaamt tegelijkertijd kracht en gevoeligheid - een handelsmerk van Jean Paul Gaultier. In tegenstelling tot de combinatie van leer, vanille en tonkabonen van de Eau de Parfum, staat de Essence de Parfum Men voor warmte en kracht. Het parfum Ultra Intense fascineert daarentegen met zijn onweerstaanbare mix van donkere lavendel en houtachtige vanille. De verschillende lichaamsverzorgingsproducten van Jean Paul Gaultier voor heren, verwennen je ook met hoogwaardige, voedende ingrediënten. Bij Douglas kunt u kiezen tussen de geurige aftershaves, bodylotions en deodorants die uw favoriete geur optimaal aanvullen. Luxueuze verzorgingssamenstellingen maken Gaultier tot een merk dat indruk maakt met voortreffelijke mannelijke geurbelevenissen.