Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
💜 Women's Day: Shop nu met 20%* op ALLES! 💜
Kies tot 3 gratis cadeaus: € 60,- =🎁 & € 100,- = 🎁🎁 € 130,- = 🎁🎁🎁**

Nagelverzorging

(190)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Uw nagels onderhouden met nagelverzorging van Douglas

Niets is fijner dan uw lichaam goed te verzorgen en uw nagels vallen ook onder dit begrip. Uw nagels hebben elke dag een beetje verzorging nodig. Douglas biedt u daarom heerlijke verwenproducten voor mooie en sterke nagels. Nagelverzorging is belangrijk om, bijvoorbeeld, een tekort aan vocht te voorkomen of om te voorkomen dat de nagelriemen vast gaan zitten op de nagel.

Nagelcrèmes, nagelolie, nagelriemolie, nagelverharders, manicure sticks en glossy verzorgingslakjes: een kleine greep uit het assortiment van Douglas. De verzorgende producten zijn verrijkt met, bijvoorbeeld, Lanoline of vitamine B zorgen voor stralende nagels en verzorgde nagelriemen.

Nagelverzorging voor sterke en gezonde nagels

Goede en gezonde nagels leggen de basis voor het verder versieren en verzorgen van de nagels met nagellak en nagelversiering. Voorkom lelijke nagels en schilferende of ribbelende nagels met een nagelkuur of herstel uw beschadigde nagels met een verzorgend herstellingsproduct. Verzorgde nagels, wie wil dat nou niet? Heb je je ideale product kunnen vinden uit ons assortiment nagelverzorging? Dan word je bestelling kosteloos thuisbezorgd (vanaf € 20,-). Twee gratis samples naar keuze ontvang je al vanaf € 10,-.