Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Sets

(58)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Een vrouwelijke uitstraling met de juiste manicure set

Uw nagels zijn min of meer uw visitekaartje. Goed onderhouden nagels geven u een verzorgde uitstraling. Het is voor iedereen handig een manicure set in huis te hebben, zodat u uw nagels altijd kunt verzorgen of bijwerken. De setjes zijn ook handig om mee te nemen voor onderweg. Indien u onderweg of op het werk een scheurtje in uw nagel krijgt, kunt u dit direct bijwerken met een nagelknipper of vijl. Daarnaast kunt u uw nagels voorzien van een mooie kleur, een uniek patroon of een betoverende glans. Bij Douglas krijgt u een nagelsetje voor een leuke "french manicure” of een gewaagde look met kleur en glitter, voor een elegante of een meer vrouwelijke uitstraling. Er is voor iedereen een passend nagelsetje.

Kies uw manicureset op maat

Als het gaat om de verzorging van uw nagels dan bent u bij Douglas aan het juiste adres. Ten eerste is het natuurlijk van belang dat u de lengte van uw nagels op peil houdt. Deze past u aan op uw handen. Zo zijn lange nagels super elegant als u lange vingers heeft. Kleinere handen komen dikwijls goed uit de verf met relatief kortere nagels. Uiteraard bent u degene die de stijl van uw nagels bepaalt, ongeacht de anatomie van uw handen. Met een manicureset van Douglas heeft u alles in huis dat u nodig heeft om uw nagels te verzorgen en te presenteren op uw manier. Denk hierbij aan schaartjes, nagelknippers, vijlen, nagelreinigers en producten voor het onderhoud van uw nagelriemen.

Zeg het met uw nagels

De manier waarop u uw nagels presenteert zegt veel over uw persoonlijkheid. Er zijn oneindig veel manieren om uw nagels te verzorgen en op te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een elegante ronding aan het uiteinde van uw nagels of een krachtige vierkante afwerking. Met een manicure set heeft u alle hulpmiddelen handig bij elkaar in een etui. Ook indien uw nagelriemen meer aandacht kunnen gebruiken of indien u gespleten nagels heeft, zijn er speciale nagelverzorgingsets te verkrijgen. Douglas biedt een enorm assortiment aan manicuresets van onder andere Douglas eigen merk en nagelverzorgingssets van Mavala en ANNY.