Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Oogpotlood

(143)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Sprekende ogen met een oogpotlood

Uw ogen zijn een belangrijk deel van uw look. Naast make-up als mascara en oogschaduw, kunt u ook gebruik maken van een oogpotlood. Slechts een paar streepjes hebben al een verbluffend effect en maken uw ogen groter en sprekender. Zo kunt u bijvoorbeeld kleinere ogen optisch vergroten met een licht oogpotlood onder uw ogen. Daarnaast kan een licht potlood helpen uw ogen er minder vermoeid uit te laten zien.

Oogpotlood kunt u zowel onder als boven uw oog aanbrengen. U plaatst het zo dicht mogelijk langs de wimperrand of op de waterlijn onder uw oog. Zwart, grijs, bruin en zelfs vrolijke tinten: er zijn verschillende soorten oogpotloden in verschillende kleuren. U kunt de kleur van het oogpotlood aanpassen aan uw outfit of aan de kleur van uw ogen. Heeft u een lichtere huid? Denk eens aan de kleur blauw of bruin voor een zacht effect.

Vind je ideale oogpotlood

Maak je oogmake-up helemaal af en laat je ogen spreken en stralen. Douglas biedt een breed assortiment aan oogpotloden in verschillende kleuren, breedtes en merken. Je bestelling wordt kosteloos thuisbezorgd (vanaf € 20,-). Dan ontvang je ook nog eens twee gratis samples naar keuze.