Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Water Drench Hyaluronic Cloud Hydrating Eye Gel
Oog verzorging

HYALURONIC CLOUD HYDR.EYEGEL
€ 48,40
€ 322,67 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.771954
Wat is het? Een verkoelende blauwe ooggel die tot 72 uur hydratatie biedt en boordevol zit van 50% hyaluronzuurcomplex. Helpt bij het glad maken van de huid terwijl het een verkoelend gevoel rondom de ogen geeft.
Wat doet het? Het hydrateert het gebied rond de ogen met een vloeibare wolk van pure hydratatie. Hyaluronzuur, een krachtige hydrator die voortdurend tot 1.000 keer zijn gewicht in water aantrekt en behoudt, trekt vocht uit de omringende atmosfeer in de huid. Pentavitin™ zorgt voor een hydratatie tot 72 uur, zelfs na reiniging. 3% Acqua-cel en 2,6% malachietextract werken om het aanzicht van fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes glad te strijken. Cafeïne helpt om zichtbare zwelling rondom de ogen te verminderen en Haloxyl™ bestrijdt de donkere kringen. Het maakt het tere ooggebied zijdezacht en het zal er jonger uit zien.
Voor wie is het bedoeld? Vrouwen tussen de 18 en 35 jaar die op zoek zijn naar een lichte en verkoelende ooggel, evenals bestaande Water Drench®-klanten en nieuwe klanten die op zoek zijn naar een hydraterende en ontzwellende behandeling.
HYALURONIC CLOUD HYDR.EYEGEL


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.