Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25% op ALLE zonverzorging* + kies een cadeau vanaf € 10,- aan suncare**! ☀️

Douglas Giftcard

€ 100 Douglas Giftcard
€ 100,00
€ 20 Douglas Giftcard
€ 20,00
€ 75 Douglas Giftcard
€ 75,00
€ 10 Douglas Giftcard
€ 10,00
€ 35 Douglas Giftcard
€ 35,00
€ 15 Douglas Giftcard
€ 15,00
€ 50 Douglas Giftcard
€ 50,00
€ 25 Douglas Giftcard
€ 25,00
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.563590
Mocht u uw giftcard willen afhalen bij een van onze stores, dan kunt u deze helaas niet via de webshop reserveren. U kunt in plaats hiervan contact opnemen met een van onze stores. Vind hier een store bij u in de buurt en de contactgegevens.

Met de Douglas Giftcard schenkt u een cadeau dat vele wensen vervult. Vindt u het lastig om een passend cadeau te vinden? Met een Douglas Giftcard zit u altijd goed! Voor hem en haar, jong en oud. Geef een stukje beauty cadeau en daarbij ook de persoonlijke vrijheid om ieder zijn of haar lievelingsproduct uit te laten zoeken.

De Douglas Giftcard is onbeperkt geldig en alleen in alle Douglas stores in Nederland inwisselbaar, ook op Douglas.nl.

Uiteraard kunt u ook voor zakelijke bestellingen bij ons terecht. Voor bestellingen boven de € 1000,- kunt u gebruik maken van het bestelformulier. Afhankelijk van uw bestelling bieden wij u een aantrekkelijke korting op maat.

Wanneer u in de Online Shop een giftcard besteld, wordt deze uiteraard in een mooie cadeauverpakking thuisbezorgd. Tevens kunt u samples kiezen die bij de bestelling geleverd worden. Zo heeft u een compleet cadeau voor uw vriend(in), geliefde, kennis of zakelijke relatie.

U bent uiteraard ook van harte welkom in een van onze stores voor uw Douglas Giftcard bestelling. Vind een store bij u in de buurt.
€ 10 Douglas Giftcard


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.