Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis samples | Gratis retourneren

Oogverzorging

(883)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Oogverzorging

Een goede oogverzorging laat uw ogen schitteren. Uw ogen zijn opvallende kenmerken van uw gezicht, dus die wilt u natuurlijk goed verzorgen. De huid rondom uw ogen is wat dunner en gevoeliger dan op andere plekken van uw gezicht. Naarmate u ouder wordt, gaan uw oogleden wat meer hangen en ontstaan er rimpels of kraaienpootjes rondom de ogen. Bij vermoeidheid ontstaan er soms ook donkere kringen of wallen onder uw ogen. Uw ogen verzorgen met de juiste producten is daarom belangrijk om wallen en rimpels te voorkomen.

Het verzorgen van de ogen: hoe werkt het?

Er zijn verschillende producten waarmee u de ogen kunt verzorgen. Het gebruik van een oogcrème helpt bij het hydrateren van de huid. Een oogcrème brengt u simpel aan op de huid onder uw ogen. Laat de crème een paar minuten intrekken voor een mooi resultaat. Verder kunt u de huid rondom uw ogen verwennen met een oogmasker. Plaats het maskertje op het gebied rondom of onder uw ogen en laat het 10 minuten intrekken. Spoel daarna het masker af met lauw water. Een oogmasker verkoelt en versterkt de huid: een perfecte manier om uw ogen mee te verzorgen!

Oogverzorging kopen bij Douglas

Fijne oogverzorgingsproducten van verschillende merken, zoals Clinique, Estée Lauder, Biotherm en Dior, koopt u eenvoudig bij Douglas. Wilt u dat uw ogen extra opvallen? Met de juiste oogmake-up gaan uw ogen stralen! Met een goede mascara maakt u uw wimpers langer en voller. Een strakke lijn van zwarte eyeliner geeft nog een extra opvallende twist aan uw ogen. Wilt u uw oogleden opfleuren met een kleurtje? Douglas heeft een groot assortiment aan verschillende kleuren oogschaduw. Gaat u voor een felle blauwe kleur? Of wordt het subtiel bruin kleurtje?