Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Sacred
Lichaamsolie

50 ml
€ 27,00
€ 54,00 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.154373
LeeftijdAlle Leeftijden
ConsistentieOlie
Huid typeAlle Huidtypes, Droge Huid
EigenschapZorgzaam, Hydraterend, Balanceren, Gladmaken, Voedend, Kalmerend, Antioxidant, Geurend
ToepassingsgebiedLichaam
De Sacred Body Oil van Keys Soulcare is een lichtgewicht lichaamsolie die is ontwikkeld in samenwerking met een gecertificeerde dermatoloog. De lichaamsolie bevordert het gevoel van evenwicht, ondersteuning en welzijn door zelfs de droogste huid te hydrateren, te kalmeren en te voeden. Marula-olie, baobabolie en jojoba-olie hydrateren en kalmeren de huid en de ziel met van nature hoge concentraties vetzuren en antioxidanten. Duindoorn verheldert en verstevigt met een schat aan omega's, terwijl Manuka-honing uit Nieuw-Zeeland vocht in de huid trekt voor langdurige hydratatie en een stralende gloed. De subtiele geur bevat zachte tonen van salie en havermelk om de zintuigen te troosten, te verduidelijken en in balans te brengen.

Huidverzorgingsvoordeel: Marula-olie, baobabolie en jojoba-olie hydrateren en kalmeren met van nature hoge concentraties vetzuren en antioxidanten. De geur van salie en havermelk brengt comfort, helderheid en balans.
50 ml

Ontdek meer

The Body Care Ritual

De Renewing Body + Hand Wash, Rich Nourishing Body Cream en Sacred Body Oil zijn elk speciaal samengesteld met luxe ingrediënten om elke centimeter van je lichaam te hydrateren en te voeden. Breng je Soulcare naar een heel nieuw niveau!

Renewing Body + Hand Wash

Reinigt op milde wijze het lichaam en de handen terwijl het vitale vocht vasthoudt met vetzuurrijke shea- en cacaoboters die de huid kalmeren en voeden. Manuka-honing helpt vocht in de huid te trekken voor langdurige hydratatie.

1 / 3
Rich Nourishing Body Cream

Karité- en cacaoboter houden vitaal vocht vast met antioxidanten en vetzuren om de huid te kalmeren en te voeden. Rose of Jericho en ceramiden geven de huid een verjongende hydratatie.

2 / 3
Sacred Body Oil

Marula-olie, baobabolie en jojoba-olie kalmeren en hydrateren de huid met van nature hoge concentraties vetzuren en antioxidanten. Duindoorn verheldert en verstevigt, terwijl Manuka-honing de huid hydrateert en een gezonde glans geeft.

3 / 3

Bevestiging

Alles wat ik doe is een daad van creatie

De Sacred Body Oil bevordert het gevoel van evenwicht, ondersteuning en welzijn, terwijl het lichaam en ziel doordrenkt is met vitaliteit en licht. De geur van salie en havermelk brengt comfort, helderheid en balans.