Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Tax Free Shopping: 21% korting* op bijna ALLES ✈️☀️

Obsidian Facial Roller
Gezichtsmassage apparaat

1 stuk
€ 27,00
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.017024
MateriaalSteen
Product typeScooter
ToepassingsgebiedGezicht
Prikkel uw zintuigen en help tegelijkertijd om de teint, textuur en elasticiteit van uw huid te revitaliseren met Keys Soul Care's Obsidian Facial Roller. Obsidiaan is vulkanisch glas dat wordt gevormd uit snel afgekoelde lava. Het wordt al duizenden jaren gebruikt in feng shui en andere genezende rituelen, het beschermt tegen negatieve energie en verwijdert de psychische smog om ons heen. Het werkt verkoelend en stimulerend, terwijl het tegelijkertijd kalmeert, een gevoel van rust geeft en ervoor zorgt dat u echt in het moment aanwezig bent. Elke roller is liefdevol met de hand gemaakt van natuurlijke obsidiaan en daardoor uniek.

Gebruik hem met Keys Soul Care's Skin Transformation Cream voor een diepere massage, betere opname en sneller resultaat.
1 stuk


Obsidian Face Roller

Stimuleer uw zintuigen en help de huidskleur, textuur en soepelheid te revitaliseren met de Obsidian Facial Roller.

Obsidian voordelen

Een vulkanisch glas gesmeed uit snel afgekoelde lava, obsidiaan wordt al duizenden jaren gebruikt om negativiteit af te weren en de psychische smog die ons kan omringen te zuiveren.

1 / 2
Gebruik alleen of combineer

Liefdevol met de hand gemaakt van natuurlijke obsidiaansteen, geen twee rollers zijn precies hetzelfde. Gebruik met de Skin Transformation Cream voor een diepere massage, verbeterde opname en versnelde voordelen.

2 / 2

Bevestiging

Ik ben sterk, capabel en niet te stoppen

De verkoelende aanraking van obsidiaan wordt geactiveerd terwijl het kalmeert, en helpt een gevoel van rust te bevorderen terwijl u zich bewust wordt van het huidige moment. Het is bekend dat obsidiaan negatieve energie blokkeert.

Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.