Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Sauvage Refill
Eau de Toilette

300 ml
€ 211,21
€ 168,96
€ 563,20 / 1000 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.893535
GeurnootHoutachtig, Fris
TopnootBergamot
HartnootVetiver, Peper, Patchouli, Lavendel, Geranium, Elemi
BasisnootAmbroxan
Cadeau voorVerjaardag
Sauvage Eau de Toilette is nu navulbaar.

Dankzij het gebruiksvriendelijke duurzame design van de refill kan de 100 ml of 30 ml Sauvage Eau de Toilette flacon voortaan eenvoudig worden nagevuld, zonder ook maar één druppel te verspillen. Het innovatieve auto-stop systeem zorgt ervoor dat het vullen automatisch stopt wanneer de flacon vol is.

De Sauvage navulling past binnen de visie van een duurzamere benadering van luxe, met respect voor natuurlijke hulpbronnen. Dankzij het eenvoudige recyclebare aluminium design wordt de impact op het milieu verminderd door een besparing van 60% op energieverbruik, 35% minder waterverbruik en 56% lagere productie van broeikasgassen*.

Niet bestemd voor afzonderlijk gebruik. Uitsluitend te gebruiken in combinatie met de Sauvage Eau de Toilette 30 ml of 100 ml flacons met de vermelding "REFILLABLE" op de achterzijde (30 ml Eau de Toilette) of de onderkant (100 ml Eau de Toilette).

DE WOORDEN VAN FRANÇOIS DEMACHY, PARFUMEUR-CRÉATEUR VAN DIOR
“Voor de creatie van Sauvage ben ik uitgegaan van de man. Een krachtige en onmiskenbare mannelijkheid. Als het evenbeeld van een man die tijd en mode overstijgt."

GEURNOTEN
François Demachy, Parfumeur-Créateur van Dior De ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn met uiterste zorg geselecteerd en zeer royaal gedoseerd. Stralende topnoten exploderen met de sappige frisheid van Bergamot uit Calabrië. Ambroxan geeft een krachtig houtachtig geurspoor vrij. François Demachy nam voor Sauvage uitsluitend genoegen met een essence van Bergamot Reggio van een uitzonderlijke kwaliteit. Een exclusieve Bergamot die tot stand kwam in samenwerking met lokale telers voor een unieke signatuur voor het Huis Dior. De zonovergoten geur uit Calabrië is fruitiger van aard en ontwikkelt unieke, licht kruidige en citrusachtige facetten.

* Gebruik van een 100 ml Sauvage Eau de Toilette flacon + een 300 ml Sauvage navulling, in vergelijking met 4 100 ml flacons van Sauvage Eau de Toilette.
300 ml

Bij besteding vanaf €65 aan Dior.*

*Eén cadeau per klant. Op=op.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.