Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Sun CareSatin Dry Oil SPF30
Zonnecrème

150 ml
€ 35,95
€ 31,01
€ 20,67 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.668596
Dol op Zonnen? Vergeet u niet te beschermen!

Het Sun Beauty zonverzorgingsassortiment van Lancaster biedt een ruime keuze aan hydraterende texturen en breedspectrumbeschermingsfactoren, samen met het Tan Activator Complex van Lancaster voor een gouden, egale en stralende teint.

Bereik de ultieme gouden teint terwijl je huid wordt beschermd. De Sun Beauty lijn biedt de ongeëvenaarde expertise van Lancaster op het gebied van zonbescherming: hun exclusieve Full Light Technology die zich op 100% van de zonnestralen richt en het Tan Activator Complex voor een egale, stralende teint. Nu kunt u de schoonheid van uw zongebruinde huid behouden en verbeteren, ongeacht uw huidtype of leeftijd. Geniet van elke minuut van uw tijd in de zon!

Nog sneller een diepe, prachtige, langdurige bruine teint? Lancaster's Sun Beauty Fast Tan Optimizer Satin Sheen Oil SPF30 levert de voordelen van een olie zonder het vettige gevoel. Het biedt de breedste bescherming tegen de zon dankzij de exclusieve Full Light Technology die zich op 100% van de zonnestralen richt. Lancaster's Tan Activator Complex helpt de huid om nog sneller een diepe, egale bruine teint te ontwikkelen. De snelbruinende formule is gemakkelijk te sprayen en dringt onmiddellijk door de huid waardoor de huid satijnzacht aanvoelt. Uitermate geschikt voor een huid die geleidelijk bruin wordt of bij een gemiddelde zonintensiteit.

  • 100% de huid is zacht
  • 98% de huid is optimaal beschermd
  • 96% bruine teint is egaal
  • 94% bruine teint is mooi en blijvend
  • 98% product is gemakkelijk aan te brengen

Consumententest - Satin Oil SPF30 Body - na 2 weken gebruik - 49 vrouwen

  • Full Light Technology: gaat verder dan UVA / UVB-filters en beschermt ook tegen infrarood en zichtbaar licht
  • Tan Activator Complex: stimuleert de natuurlijke melanineproductie om de huid voor te bereiden op een snellere bruining en langdurige teint al vanaf de eerste dag van blootstelling aan de zon

Made in Monaco
150 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.