Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25%* op ALLES van NYX Professional Makeup! 🙌

De juiste verzorging

Skincare voor hem

Minder irritatie, meer verfrissing: een goede en regelmatige huidverzorgingsroutine is de basis van een verzorgde huid en gaat tekenen van veroudering tegen. We leggen uit wat belangrijk is voor een goede skincare routine.

Onze skincare favorieten voor heren

Stap voor stap

Skincare routine

Ontdek een efficiënte en gemakkelijke verzorgingsroutine speciaal voor heren. Deze skincare routine voorziet de mannenhuid van alle behoeften én gemakkelijk kan worden geïntegreerd in het dagelijks leven.

Cleanser

Een goede reiniging is de sleutel tot succes. Niet alleen omdat onzuiverheden, vervuiling en productresten niet goed zijn voor de huid, maar ook omdat verzorgingsproducten het beste worden opgenomen na een diepe reiniging.

1 / 5
Serum

Serums bieden de huid hoge concentraties voedende ingrediënten. Er zijn fijne serums beschikbaar voor elke huidbehoefte. Hiermee kun je je skincare routine afstemmen op je individuele behoeften en huidbehoeften.

2 / 5
Moisturizer

Een moisturizer zorgt voor hydratatie en versteviging van de huid na het reinigen of exfoliëren. De intens hydraterende formules helpen ook om de natuurlijke beschermende barrière van de huid te behouden.

3 / 5
Oogcrème

De eerste rimpels verschijnen altijd in het gebied rond de ogen omdat de huid daar het dunst en gevoeligst is. Een oogcrème beschermt de gevoelige huid, verlicht zwellingen en zorgt voor een fris gevoel.

4 / 5
Exfoliator

Gebruik één of twee keer per week, na het reinigen, een exfoliator. Daarmee verwijder je losse dode huidcellen en andere resten en ondersteun je de huid in het natuurlijke vernieuwingsproces.

5 / 5

All about: Herenverzorging

(851)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: