Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

In a world full of labels, create your own!

Nikkie de Jager - of NikkieTutorials - is een Nederlandse make-upartist en een van de grootste beauty youtubers ter wereld. Met ruim 15 miljoen abonnees inspireert ze mensen prachtige make-uplooks en persoonlijke verhalen.

Ontdek Nikkie's beautymerk: Nimya by NikkieTutorials. Schaf alle labels af en versterk het enige label dat er toe doet: JIJ!

the power of make-up,

The power of YOU!

Nikkie leeft haar leven volgens háár regels. Het hebben van de juiste producten is de basis en geeft kracht.

"Van gekke kleuren, texturen en afwerkingen tot neutrale perfectie: the sky is the limit met Nimya. Zolang je jezelf kunt zijn." – Nikkie

Where It All Starts Cream

Where It All Starts Cream is een moisturizer en primer in één. Het creëert een perfect canvas voor een stralende huid, maar kan je ook helpen het gezicht klaar te maken voor die iconische make-updagen.

1 / 4
License To Glow Serum

Dit serum is alles wat je nodig hebt voor een frisse, stralende en van binnenuit verlichte teint. Breng aan op een schoon gezicht, vóór je moisturizer. Kan ook worden gebruikt als een glowy primer voor het aanbrengen van make-up. Now off, you glow!

2 / 4
Brrr Brrr Cooling Eye Stick

De Eye Stick voedt en hydrateert gestreste ogen. Gebruik elk moment van de dag om jouw stralende blik te accentueren. Gebruik op het bovenste én onderste ooglid en beweeg van buiten naar binnen. Bewaar in de koelkast voor een nóg verkoelender effect.

3 / 4
Set It & Forget It Setting Spray

Set It & Forget It Setting Spray is je ultieme soulmate voor een long lasting make-uplook. Ben je klaar voor de Nimya-look die de hele dag vlekkeloos blijft zitten? Spray de make-up haters weg!

4 / 4

Nimya

(4)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: