Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Ontdek de mini wondertjes van La Mer

Luxe in kleine formaten

Ze zijn klein, maar krachtig en vooral sterk. Deze luxueuze behandelingen in kleine formaten staan klaar om jouw huid te transformeren. Van regenererende ingrediënten tot energiegevende serums en intens hydraterende crèmes kan jij het ideale product vinden voor jouw huidtype. 

Beter nog: deze formaten neem je makkelijk mee waar je ook gaat.

Image alt tag

Hydraterende crèmes 

Deze crèmes vernieuwen, versterken en hydrateren de huid. Het resultaat bij dagelijks gebruik: droogheid verdwijnt, de huid is steviger en fijne lijntjes en rimpels zijn zichtbaar verminderd.

Image alt tag
Image alt tag

Serums en lotions

Deze serums en lotions geven je huid een krachtige boost. De huid wordt doordrenkt met Miracle Broth™ om snel energie en hydratatie aan te leveren. Zo krijgt de huid een jeugdige uitstraling.

Image alt tag
Image alt tag

Cleansers

Een mooie, gezonde huid start met een goede reiniging. Deze reinigers zuiveren de meest gevoelige huidtypes, verwijderen overtollig talg en brengen de huid in balans.

Image alt tag

Jouw little luxuries routine

Verwen jezelf met een volledige skincareroutine met de little luxuries van La Mer. 

Stap 1: Reinig je huid

Masseer deze cleanser op een vochtige huid totdat je een rijke, schuimende laag krijgt. Vermijd de huid rond de ogen. Spoel na enkele minuten goed af en vervolg met The Treatment Lotion.

1 / 5
Stap 2: Verzacht je huid

Breng na het reinigen een kleine hoeveelheid aan op de vingertoppen of laat het absorberen op een katoenen watje. Druk daarna in op de huid. Gebruik vervolgens een serum om de huid te verstevigen.

2 / 5
Stap 3: Verstevig je huid

Breng met de applicator een klein beetje op de vingertoppen aan. Druk zachtjes en masseer minstens tweemaal per dag in de huid. Vervolg met een hydraterende crème van La Mer.

3 / 5
Stap 4: Hydrateer je huid

Breng 's ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid aan tussen de vingertoppen en druk zachtjes in de gereinigde huid.

4 / 5
Stap 5: Geef je huid glans

Schud zachtjes om de formule te mengen en breng in de ochtend en avond 3 tot 5 druppels op het gezicht en de hals aan. Masseer waar nodig de voedende formule op het haar, de nagelriemen en droge plekken op het lichaam.

5 / 5

De favorieten van La Mer