Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

-21%* op bijna ALLES & kies alléén dit weekend online tot 3 cadeaus bij besteding vanaf € 60,-, € 100,- en € 130,-**! 🎁

Apot.Care

(27)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Apot.Care - hoogwaardige cosmetica volgens de Franse traditie

Apot.Care is het geheim van de Franse schoonheidstraditie gecombineerd met de kracht van de natuur en de nieuwste wetenschappelijke kennis van schoonheidsonderzoek. Met Apot.Care haalt u luxe huidverzorgingsproducten - ontwikkeld door schoonheidsspecialisten uit Parijs - bij u thuis. U doet niet alleen iets goeds voor uw huid, maar ook voor de planeet: Apot.Care werkt zonder omstreden ingrediënten en richt zich op ecologische duurzaamheid. De producten zijn dierproefvrij.

Het bijzondere verhaal van Apot.Care

De producten van Apot.Care zijn gemaakt naar aanleiding van het werk van Antoine Le Galloudec. Zijn eigen ervaring met een veeleisende huid inspireerde hem om een huidverzorgingslijn te creëren. Zijn filosofie: minder marketing, meer effectiviteit. Overigens is de naam Apot.Care een verwijzing naar het Franse woord apothicaire - apotheker. Daarnaast is care het Engelse woord voor verzorging. De naam weerspiegelt ook het streven om huidverzorging van de hoogste standaard te bieden. Apot.Care-producten bestaan uit actieve ingrediënten die afkomstig zijn uit oogheelkunde. Het menselijk oog is immers extreem gevoelig en vereist daarom bijzonder zachte verzorging - waarvan ook de gezichtshuid profiteert.

Wenkbrauwserum en wimperserum van Apot.Care

Optilash is een dermatologisch serum voor mooiere wimpers op basis van natuurlijke ingrediënten. Breng het serum aan zoals een eyeliner en geniet van gezonde, dikke wimpers! Voor mooie, volle wenkbrauwen probeert u het Optibrow serum. Franse cosmetica geniet niet voor niets een wereldwijde reputatie. Apot.Care laat nogmaals zien waarom dit het geval is.