Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 samples naar keuze  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment

Nu -30%* op bijna alle mascara's, -20%* op bijna alle geuren & geursets & -25%* op alle make-up van Douglas Collection 🧡

SauvageParfum Refill
Parfum

300 ml
€ 304,50
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.1039195
GeurnootHoutachtig
TopnootBergamot
HartnootJeneverbes, Sandelhout
BasisnootVanille
Ik ben een refillJa

ONTDEK DE SAUVAGE PARFUM REFILL
De 100 ml flacon van Sauvage Parfum is voortaan navulbaar en maakt deel uit van het milieubewuste initiatief van het Huis Dior.

De Sauvage Parfum Refill is voorzien van een auto-stop systeem dat het vullen van de flacon stopt zodra deze vol is en is gemaakt van gerecycled aluminium. Het gebruik van dit materiaal maakt een vermindering van de impact op het milieu mogelijk: 60%* minder energieverbruik, 53%* minder waterverbruik, 60%* minder productie van broeikasgassen en 62%* minder afval.

De Sauvage Parfum Refill kan niet op zichzelf worden gebruikt.

DE SAVOIR-FAIRE VAN DIOR
De noten van sandelhout in Sauvage Parfum zijn afkomstig van een plantage in Sri Lanka, al meer dan 10 jaar partner van Dior, en hebben rijke nuances en uitzonderlijke kwaliteiten die zijn afgeleid door zeer bijzondere teeltmethoden.

Sandelhout, een moeilijke plant om te kweken, wordt tijdens het begin van de groei begeleid en daarna ‘losgelaten’ in een wilde plantage waar de natuur het overneemt. In deze ruige en natuurlijke omgeving waar de mens niet tussenbeide komt, vervolgt elke boom zijn groei en de strijd om zich te ontwikkelen en te blijven bestaan. Deze boom kan soms wel 100 jaar oud worden en meer dan 12 meter hoog.

Dat is allemaal nodig om jaar na jaar de olfactorische kwaliteiten te ontwikkelen om de zeldzame, krachtige en rijke noot van sandelhout te verkrijgen die in Sauvage Parfum wordt gebruikt.

* Vergelijking tussen het gebruik van een Sauvage Parfum 100 ml + Sauvage Parfum Refill 300 ml óf vier Sauvage Parfum 100 ml flacons. Levenscyclusanalyse volgens ISO-norm 14040 en ISO 14044.

300 ml

bij besteding vanaf € 95,- aan Dior-producten.*

* Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Zolang de voorraad strekt.Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.