Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Lady MillionFabulous
Eau de parfum

30 ml
€ 67,90
€ 53,48
€ 178,27 / 100 ml
, Inclusief BTW
50 ml
€ 97,19
€ 76,59
€ 153,18 / 100 ml
, Inclusief BTW
80 ml
€ 124,59
€ 98,19
€ 122,74 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.015397
GeurnootOriëntaal
TopnootMandarijn
HartnootTuberoos, Jasmijn, Ylang-Ylang
BasisnootTonka Boon, Vanille, Mos
Cadeau voorVerjaardag
Met Lady Million Fabulous van Paco Rabanne straalt u als nooit tevoren!

Ontdek de nieuwe vrouwelijke geur van Paco Rabanne, Lady Million Fabulous, koningin van de nacht. Tijdens het feest, is ze op haar best: fabulous en gekleed om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Lady Million Fabulous is gemaakt om de hypnotiserende sensatie van muziek en dans uit te beelden. De nieuwe Lady Million voor vrouwen omhult u met een uitbundige en verslavende geur vol bloemige tonen, zodat u straalt in het donker.

Lady Million Fabulous, het nieuwe Oriëntaalse bloemenparfum voor vrouwen van Paco Rabanne onthult een verslavende geur van witte bloemen met een sprankje sensualiteit.

Het pittige van roze peper en de sprankelende frisheid van mandarijnbloesem, afgerond met jasmijn, zachte tuberoos en ylang-ylang. De zachtheid van zonnig mos en de warmte van de tonkaboon vormen een flamboyant contrast met deze verslavende nieuwe Paco Rabanne Lady Million damesgeur, die zich met vanille vermengd tot een sensueel en krachtig samenspel.

De iconische diamantvormige Lady Million van Paco Rabanne fles is nu gekleed voor de nacht in schitterend zwart. Meer fabulous dan ooit, zodat u heel de nacht schittert in het donker. Extravagant en gedurfd, straal en sta in het middelpunt.

  • Topnoten: Mandarijnolie, Roze peper, Tonen van warm zand
  • Hartnoten: Jasmijn, Tuberoos, Vleugje ylang-ylang
  • Basisnoten: Vanille, Zonnig mos, Tonkaboon
30 ml

Bij besteding vanaf € 59,- aan Paco Rabanne.*

*Eén cadeau per klant. Op=op.BLOEMIG & ORIËNTAALS

Bloemen met een sprankje sensualiteit

TUBEROOS

De subtiele hints van roze peper en levendige tonen van mandarijn, vermengen zich met de zoetheid van tuberoos en het exotisch ylang-ylang.

YLANG-YLANG

Het pittige van roze peper en de sprankelende frisheid van mandarijnbloesem worden afgerond met jasmijn, zachte tuberoos en ylang-ylang.

VANILLE

De zachtheid van het zonnige mos en de warmte van de tonkaboon vormen een flamboyant contrast met deze verslavende damesgeur, die zich met vanille vermengd tot een sensueel en krachtig samenspel.

STRAAL MET LADY MILLION

ONTDEK LADY MILLION

Met Lady Million Fabulous straalt u als nooit tevoren! Deze extravagante parfum omhult u met een uitbundige en verslavende geur vol bloemige tonen.

Elke vrouw is een Lady Million. Ontdek de originele sensuele Lady Million, een bloemig houtachtige geur. Ze schittert zoals een diamant omdat decadentie opwindend is.

Zoet en fruitig. Met Lady Million Empire bouwt u uw eigen imperium op. De onbevreesde brutale chypre geur van stralende magnoliabloem en cognac is gemaakt voor de zwoelste vrouwen.

MEER FABULOUS DAN OOIT

LADY MILLION FABULOUS & 1 MILLION PARFUM

Met Lady Million Fabulous van Paco Rabanne straal je als nooit te tevoren! Ontmoet de koningin van de nacht. Tijdens het feest is ze op haar best: fabulous en gekleed om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Ontmoet 1 Million Parfum, een bloemige ledergeur voor heren met betoverende tuberoos en toetsen van warme dennenboom. Een intense geur voor zij die van verandering en extravagantie houden.

Samen stralen ze doorheen de nacht. Een intens, sensueel en onweerstaanbaar paar.

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.