Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Sage + Oat Milk
Kaars

212 g
€ 40,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.017025
Geschikt voorWonen
SeasonWinter
ToepassingsgebiedBadkamer, Woonkamer
CadeautipVerjaardag, Kerstmis, Sinterklaas
Door de warme, uitnodigende geur die verschilt van Keys Soulcare's andere saliekaarsen nodigt de Keys Soulcare Sage + Oat Milk Candle u uit om in contact te komen met uw ware zelf, terwijl u relaxt, uw zintuigen tot rust laat komen en geniet van het moment. Door de Egyptenaren en andere oude beschavingen werd salie aangezien als heilig. Het verspreidt een rokerige, rustgevende warmte, waardoor het al duizenden jaren een belangrijke ingrediënt in kruidenthee is. Havermelk kalmeert en ontspant lichaam en geest door de subtiele, zoete geur die u kunt vergelijken met een liefdesbrief aan uw ziel. Het is nooit te laat om iets moois van uw dag te maken. Steek daarom deze kalmerende kaars aan wanneer u de tijd even stil wilt zetten en tot uzelf wilt komen.
(Branduren: 65 uur)
212 g


Sage + Oat Milk Candle

Met een warme en uitnodigende geur is de kenmerkende Sage + Oat Milk Candle een uitnodiging om contact te maken met uw ware zelf terwijl u ontspant, uw zintuigen op uw gemak stelt en geniet van het moment.

De Geur

Salie, door de Egyptenaren en andere oude beschavingen vereerd als heilig, straalt een rokerige, kalmerende warmte uit die het al duizenden jaren tot een steunpilaar van kruidenthee heeft gemaakt.

1 / 2
De ingrediënten

Havermelk kalmeert en ontspant de geest en het lichaam met zijn zoete en subtiele geur. Het is nooit te laat om uw dag opnieuw te beginnen, dus steek deze kalmerende kaars aan wanneer u op reset moet drukken en terug naar het midden gaat.

2 / 2

Bevestiging

Ik schijn op volle kracht.

De warme, rustgevende geur van salie en havermelk nodigt je uit om op reset te drukken, terug naar het midden te komen en contact te maken met uw ware zelf terwijl u ontspant en geniet van het moment.