Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Platinum Rare CollectionHaute-Rejuvenation Eye Cream
Oog Crème

20 ml
€ 927,00
€ 834,30
€ 4.171,50 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Vrij Van Microplastic
Paraffine-Vrij
Vrij Van Parabenen
Art-Nr.605476
Leeftijd30+
ConsistentieCrème
Huid typeRijpe Huid
EigenschapAnti-Aging, Hydraterend, Beschermend, Regenererend, Zorgzaam, Verstevigend
KenmerkenVrij Van Microplastic, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Glutenvrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Zonder Sporen Van Noten, Ammoniak Vrij, Ftalaat-Vrij
Product typeSmeltkroes
ToepassingsgebiedOgen
Geef het meest delicate deel van het gezicht de Platinum Rare Haute-Rejuvenation ervaring van La Prairie met de ultieme crème voor de ogen om te verjongen alsof de tijd stilstaat – Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream – voor eeuwigdurende verjonging. Deze rijke crème versmelt als een verfijnd genot met de huid, waarna haar transformerende werk begint. De delicate, kenmerkende geur van de Platinum Rare-collectie zet de toon voor een verjongende ervaring, terwijl de huid wordt hersteld, verzacht en gevoed.
  • Richt zich op de belangrijkste verjongingsprocessen in de huidlagen. Helpt de huidbarrière te versterken voor een optimaal gehydrateerde huid. Beschermt tegen externe stressfactoren en irriterende stoffen om een jeugdig, verjongd uiterlijk van de huid te behouden. Bevordert de regeneratie van bestanddelen van de extracellulaire matrix*, voor een stevige, gladde, jeugdige uitstraling van de huid. Helpt de dichtheid van de huid te herstellen voor jeugdige contouren.
  • Helpt om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes rond de ogen te verminderen en de stevigheid van de huid te behouden.
  • Verzacht onzuiverheden en verfijnt de huidstructuur.
  • Biedt direct verheldering in het gebied rondom de ogen.
*Gebaseerd op in vitro-tests.
20 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.