Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Grandiôse
Mascara

10 ml
€ 36,95
€ 26,95
€ 269,50 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.810324
Kleur01 - Black
Lancôme introduceert een mascara met een volkomen nieuwe aanbrengtechniek om moeiteloos een schitterende open, volle en gelijkmatige wimperlijn te creëren.

De Grandiôse mascara van Lancôme heeft een meervoudig make-upresultaat: hij verlengt en krult de wimpers, spreidt de haartjes en geeft volume. De mascara is verrijkt met Lancôme’s exclusieve RozenstamcellenextractTM. Het “Zwanenhalsstaafje’’ maakt het aanbrengen uiterst intuïtief en gemakkelijk voor een extreme spreiding van uw wimpers! Een professioneel product voor thuis.

Het ‘’Zwanenhalsstaafje’’
Dankzij het gepatenteerde "ZwanenhalsTM"-staafje en het zeer nauwkeurige borsteltje kunnen de wimpers voor het eerst direct vanaf de wortel worden opgemaakt en van ooghoek tot ooghoek perfect worden gespreid. Zonder het borsteltje te buigen of de pols te forceren wordt de wimperlijn vanaf de eerste beweging moeiteloos opgemaakt en worden de wimpers van wortel tot punt omhuld. De mascara is geschikt voor iedere oogvorm en creëert een spectaculair breed waaiereffect.
01 - Black

Bij besteding vanaf € 65,- aan Lancôme.

Eén cadeau per klant. Op=op.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.