Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

-21%* op bijna ALLES & kies alléén dit weekend online tot 3 cadeaus bij besteding vanaf € 60,-, € 100,- en € 130,-**! 🎁

Mijn Douglas

Mijn Douglas – jouw persoonlijke omgeving in de Douglas Online Shop! Hier vind je alle gemakkelijke functies die jouw toekomstige bezoeken aan www.douglas.nl nog aangenamer maken. Ontdek meteen de voordelen van Mijn Douglas. We leggen stap voor stap uit hoe je je snel en kosteloos kunt registreren en alle functies eenvoudig kunt gebruiken!

Voordelen van Mijn Douglas

Mijn Douglas biedt niet alleen geregistreerde klanten, maar ook niet-geregistreerde bezoekers vele exclusieve voordelen van het online kopen bij Douglas!

Diensten voor geregistreerde gebruikers

Wanneer je je bij Mijn Douglas registreert, heb je volledige toegang tot alle service-functies! Daartoe behoren: het eenvoudig beheren van jouw persoonlijke gegevens, betaalmiddelen en afleveradressen van jouw bestellingen, een wishlist voor de door jou gewenste producten, alsook de exclusieve e-mailreminder, wanneer een door jou gekozen uitverkocht artikel weer bestelbaar is. Deze en nog vele andere makkelijke functies kun je na de gratis registratie onbeperkt gebruiken! Wanneer je eenmaal geregistreerd bent, hoef je in de toekomst alleen nog maar jouw e-mailadres en wachtwoord in te vullen om snel en eenvoudig in Mijn Douglas in te loggen.

Diensten die je meteen kunt gebruiken

Ook zonder registratie krijg je een indruk van het gemak dat je als geregistreerde klant bij Mijn Douglas hebt. Bezoekers van de Online Shop die liever anoniem willen blijven, hebben altijd toegang tot de basisfuncties van Mijn Douglas. Dat betekent: je kunt de status van jouw bestelling bekijken, het tegoed op jouw Douglas Giftcard opvragen of een wishlist maken.

Snelle toegang tot alle functies

Alle functies in Mijn Douglas kun je altijd terugvinden via de link "Mijn Douglas" of sneller nog via het Mijn Douglas pijlenmenu onder de hoofdnavigatie. Alle deelfuncties leggen we je nu graag uit.

Mijn bestellingen

Wil je de actuele status van jouw bestellingen bekijken of een overzicht van jouw bestellingen zien? Dat kan eenvoudig via Mijn Douglas!

Bestellingsoverzicht

Als geregistreerde gebruiker kom je heel eenvoudig via de link "Mijn bestellingen" met behulp van jouw e-mailadres en wachtwoord bij het gedetailleerde overzicht van jouw bestellingen.

Mijn gegevens

Alleen voor geregistreerde gebruikers

Beheer jouw persoonlijke gegevens, favoriete betaalmethoden en wachtwoord. Jouw voordeel: alle gegevens die je hier hebt vastgelegd worden automatisch in de bestelformulieren overgenomen. Jouw persoonlijke instellingen vind je via de link "persoonlijke instellingen".

Wishlist

Neem je graag eerst rustig een kijkje in de Online Shop, voordat je een product kiest? Maak dan gebruik van de wishlist. Je kunt elk product met behulp van de link aan jouw persoonlijke wishlist toevoegen. Zo weet je aan het einde van je shopping-tour nog steeds wat jouw favoriete producten waren. Een tip: je kunt jouw wishlist ook aan anderen versturen, zodat zij meteen weten wat voor cadeaus je wil hebben!

Wishlist voor geregistreerde gebruikers

Registreren loont zich! Als geregistreerde klant bij www.douglas.nl kun je eenvoudig de door jou gewenste producten op jouw wishlist zetten. Log in bij Mijn Douglas, om zo ook de lievelingsproducten van jouw vorige bezoeken op jouw persoonlijke wishlist terug te vinden. Je vindt jouw wishlist via het betreffende symbool of direct via het Mijn Douglas pijlenmenu.

Beoordelingen van klanten

Geef jouw ervaring door

Bij ons heb je de mogelijkheid alle producten online te beoordelen en jouw aanbevelingen te verstrekken. Op deze manier kun je jouw ervaringen met ons en met andere bezoekers van de Douglas Online Shop delen. Daarnaast stellen we jou de rubriek Vraag & Antwoord ter beschikking. Hier kun je vragen stellen aan anderen, maar ook zelf vragen beantwoorden van andere Online Shop-bezoekers en zo jouw beauty-kennis doorgeven.

Aanmelding

Om een product te beoordelen, moet je je aanmelden bij Mijn Douglas. Het registreren verloopt heel eenvoudig en is natuurlijk gratis. Noteer jouw e-mailadres, voornaam en achternaam en kies een persoonlijk wachtwoord. Je ontvangt direct per e-mail een registratiebevestiging, waarna je niet alleen meteen producten kunt beoordelen maar ook kunt profiteren van vele andere, exclusieve voordelen.
Ben je al aangemeld bij Mijn Douglas? Dan kun je direct inloggen met jouw wachtwoord om een beoordeling te schrijven. Voor je jouw eerste beoordeling kunt plaatsen, dien je op deze pagina ook een speciale gebruikersnaam te kiezen. Deze naam verschijnt bij elke beoordeling die je verstuurt. Houd er rekening mee dat deze naam achteraf niet meer kan worden gewijzigd.

Beoordeling schrijven

Je kunt producten op twee manieren beoordelen. Voor elk product is er een 5-sterren-schaal beschikbaar gesteld. 1 ster staat voor de laagste score, 5 sterren voor de hoogste score. Klik in het veld op het aantal sterren dat je aan het product wilt toekennen. Daarnaast kun je op diezelfde pagina ook een schriftelijke beoordeling doorgeven. Hier kun je gedetailleerde aanbevelingen verstrekken, ingaan op de concrete voordelen van het product of ons meedelen wat je niet zo goed is bevallen. Bovendien kun je aan het product eigenschappen toekennen. Hiervoor kruis je de opgegeven eigenschappen aan en/of voeg je ze in het voor jou vrije tekstveld in.

Beoordeling vooraf bekijken

Alvorens jouw beoordeling te verzenden, kun je een preview bekijken. Hier zie je al jouw ingevoerde gegevens en krijg je de kans jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Beoordeling versturen

Als je jouw beoordeling wilt verzenden hoef je alleen op de knop "Verstuur jouw beoordeling" te klikken. Vervolgens land je automatisch op een pagina waarop een ontvangstbevestiging wordt weergegeven. Zo ben je er zeker van dat jouw beoordeling succesvol is verzonden. Houd er rekening mee dat beoordelingen na verzending niet meer kunnen worden gewijzigd.

Persoonlijke gegevens

We vragen aan elke bezoeker van de beoordelingsrubriek eenmalig enkele persoonlijke vragen te beantwoorden. Het gaat om vragen over leeftijd, geslacht en woonplaats, maar ook over huidteint, haarkleur en huidtype. Hoe meer details je over jezelf noteert bij het schrijven van jouw beoordelingen, hoe behulpzamer jouw beoordelingen zullen zijn voor andere bezoekers. De gegevens worden natuurlijk vrijwillig verstrekt en je beslist zelf of je de vragen wilt beantwoorden.

Inhoudelijke controle van de beoordelingen

Houd er rekening mee dat alle binnenkomende beoordelingen door ons worden gecontroleerd. Douglas behoudt zich het recht alle beoordelingen te verwijderen met de volgende inhoud: discriminerende, obscene of duidelijk publicitaire uitspraken; verwijzingen of links naar andere producten; aanbiedingen of websites; e-mailadressen, URL's, telefoonnummers, postadressen of andere vormen van contactgegevens. Zorg er bovendien ook voor, in het kader van jouw eigen veiligheid, dat in jouw beoordelingen geen persoonlijke gegevens of contactgegevens worden prijsgegeven.

Vraag & Antwoord

Vragen stellen

Om doelgericht vragen te stellen over bepaalde producten klik je onder "Klanten vragen klanten" op de knop "Stel een nieuwe vraag". Noteer je vraag in het voorziene veld en klik op de knop "Bekijk jouw vraag" en dan op de volgende pagina op "Versturen". De vraag verschijnt op de pagina en kan door andere klanten en onze experts worden beantwoord. Let op: Hoe concreter je jouw vraag formuleert en hoe meer relevante details je vermeldt over jouw persoonlijke wensen, des te concreter jouw vraag kan worden beantwoord. Alvorens jouw eerste vraag te kunnen stellen, moet je op deze pagina ook een zogenaamde "gebruikersnaam" noteren. Deze naam wordt in jouw profiel opgeslagen en verschijnt dan bij elke vraag die je stelt. Houd er rekening mee dat deze naam achteraf niet meer kan worden gewijzigd.

Vragen beantwoorden

Om vragen van andere Online Shop bezoekers te beantwoorden, klik je op de betreffende vraag en dan op de knop "Deze vraag beantwoorden", die zich onder de betreffende vraag bevindt. Geef jouw persoonlijke kennis door en help op deze manier andere bezoekers een passend product te vinden. Alvorens jouw eerste vraag te kunnen beantwoorden, moet je op deze pagina ook een gebruikersnaam noteren. Deze naam wordt in jouw profiel opgeslagen en verschijnt dan bij elk antwoord dat je toevoegt. Houd er rekening mee dat deze naam achteraf niet meer kan worden gewijzigd.

Inhoudelijke controle van alle vragen en antwoorden

Houd er rekening mee dat alle inkomende vragen en antwoorden door ons worden gecontroleerd. Douglas behoudt zich het recht alle vragen en antwoorden te verwijderen met de volgende inhoud: discriminerende, obscene of duidelijk publicitaire uitspraken; verwijzingen of links naar andere producten; aanbiedingen of websites; e-mailadressen, URL's, telefoonnummers, postadressen of andere vormen van contactgegevens. Zorg er bovendien ook voor, in het kader van jouw eigen veiligheid, dat in jouw vragen en antwoorden geen persoonlijke gegevens of contactgegevens worden prijsgegeven.

Speciale functies

De registratie bij Mijn Douglas biedt je de mogelijkheid om van een aantal speciale functies gebruik te maken, die niet meteen in Mijn Douglas zijn terug te vinden. Deze speciale functies worden direct bij jouw aankoop op de betreffende pagina aangeboden.

E-mailbericht wanneer leverbaar

Jouw lievelingsproduct is momenteel niet leverbaar en je wilt graag meteen worden geïnformeerd wanneer het weer bestelbaar is? Geen probleem! Op verzoek informeren we jou als geregistreerde klant van www.douglas.nl direct per e-mail, zodra het product van jouw keuze weer leverbaar is. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Registratie

Ben je overtuigd van de vele voordelen? Twijfel dan niet langer! De registratie voor Mijn Douglas is gratis en biedt jou maximaal comfort bij het plaatsen van jouw bestellingen en veel plezier bij het online shoppen. Vul eenvoudig jouw e-mailadres en jouw voor- en achternaam in en bepaal een persoonlijk wachtwoord, waarmee je op elk moment tijdens jouw bezoek bij Mijn Douglas kunt inloggen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw registratie, waarna je direct van alle Mijn Douglas functies gebruik kunt maken.