Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis samples | Gratis retourneren

Oriëntaals

(438)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Oriëntaals parfum kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Oriëntaals parfum - Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende geurprofielen. Van bloemig tot houtachtig, van fris tot fruitig. Bent u op zoek naar een geur die doet denken aan verre oorden, die kruidig, verleidelijk en exotisch zijn? Dan slaagt u sowieso met een oriëntaals parfum.

De kracht van oriëntaalse geuren

Oriëntaalse geuren zijn zeker niet over één kam te scheren. Er zijn zwaardere geuren die een intense eerste indruk maken, maar ook lichtere geuren die u subtiel omgeven. Wat ze gemeen hebben is hun mysterieuze, sensuele aard.

Wat is het perfecte oriëntaalse parfum voor u?

Bent u op zoek naar oriëntaalse geuren voor dames? Dan is het natuurlijk belangrijk om een geur te kiezen die perfect bij u past. Besluit dus eerst voor uzelf of u een zwaardere of lichtere geur prefereert, en of u liever voor een kruidige of een bloemige geur kiest.

Oriëntaals parfum online kopen bij DOUGLAS

Je nieuwe oriëntaalse parfum koop je eenvoudig online. Bestel snel als member in onze webshop, want dan geniet je direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending (op iedere bestelling vanaf € 20,-) en twee gratis samples (op iedere bestelling vanaf € 10,-).