Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

AlienAlien Refillable
Eau de parfum

30 ml
Adviesprijs€ 88,14
€ 69,63
Je bespaart 21%
Online beschikbaar
60 ml
Adviesprijs€ 117,41
€ 92,75
Je bespaart 21%
Online beschikbaar
90 ml
Adviesprijs€ 143,33
€ 113,23
Je bespaart 21%
Beste Prijs
Online beschikbaar
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.796849
GeurnootBloemig, Oriëntaal
TopnootJasmijn
HartnootHout
BasisnootAmbergris
Ik ben refillableJa
Ik ben een refillNee
Alien Eau de Parfum zit in een flacon die is vorm gegeven als een edelsteen.
Alien van Mugler staat voor het uitzonderlijke in iedere vrouw, voor de wens uniek en anders te zijn. Alien is een geur uit een andere wereld, een elixer met een magische en positieve vibe. Een verleidelijke basisnoot met amber en mysterieuze, houtachtige hartnoten gecombineerd met de lichte topnoot van Arabische jasmijn maken deze Mugler geur tot een betoverend geheel.
Deze flacon is navulbaar.
30 ml


Een bloemige houtachtige ambergeur.

Alien Eau de Parfum van MUGLER: de originele Alien-geur met zijn opmerkelijke karakter. Alien is een zonnig parfum dat sterke emoties oproept en de stralende en schitterende kant van elke vrouw in de verf zet. De creatie is gebouwd op het uitzinnige karakter van twee krachtige noten, cashmeran en amber, verhelderd met zonnige sambacjasmijn. De sambacjasmijn van Alien wordt in India met de hand geplukt en zorgvuldig geselecteerd door het parfumhuis IFF.

Een hervulbare flacon, een verantwoorde luxe.

De flacon is naar het voorbeeld van de amethist geslepen als een magische edelsteen waarin het geheim van Alien door de gouden griffen vastgehouden wordt. Net als een juweel weerspiegelen de facetten de glans van het mysterieuze parfum van MUGLER.

Beschikbaar in navulversie; de edelsteen kan eindeloos bijgevuld worden. MUGLER zet zich in voor meer verantwoorde luxe door unieke flessen aan te bieden, oneindig navulbaar bij de Mugler-fontein of dankzij de navulfles.

Ontdek meer

Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.