Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Gezichtscrème

(1.833)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Gezichtscrème kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Een hydraterende gezichtscrème zorgt ervoor dat uw gezicht soepel en gezond blijft. Effecten van buitenaf, zoals zonnestralen en vuil in de lucht, tasten de gezondheid en elasticiteit van uw huid aan. Probeer daarom regelmatig een voedende crème te gebruiken. Voor elke wens is er een geschikte gezichtscrème. Ons advies: voordat u een gezichtscrème aanbrengt, reinig uw gezicht dan eerst met een gezichtsreiniger. Zo neemt uw huid de voedingsstoffen die in de crème zitten goed op.

Verschillende soorten gezichtscrèmes

Er bestaan veel soorten gezichtscrèmes met verschillende doeleinden. Wilt u dat uw huid goed beschermd wordt tegen de zon? Dan is een gezichtscrème met SPF erin een goede keus voor u. SPF beschermt uw huid tegen het beschadigende effect van UV-stralen. Wilt u de huid voeden en tegelijkertijd een bruine teint geven? Dan is een zelfbruinende gezichtscrème geschikt voor u. Bent u op zoek naar een crème die pigmentvlekken vermindert? De beste gezichtscrèmes tegen pigmentvlekken op uw gezicht zijn crèmes met een dosis vitamine C erin.

Gezichtscrème voor mannen

De beste gezichtscrèmes voor mannen en vrouwen zijn verkrijgbaar bij Douglas. Mannen en vrouwen kunnen beter niet dezelfde gezichtscrèmes gebruiken. Dit komt doordat de mannenhuid en vrouwenhuid van elkaar verschillen. Zo is de mannenhuid dikker, bevat het meer collageen en produceert het meer talg. Daarom bestaan er speciale gezichtscrèmes voor mannen. Heeft u een baard en wilt u die goed verzorgen? De juiste baardverzorgingsproducten helpen u hier eenvoudig bij. Wilt u uw baard juist afscheren? Dan raden wij het gebruik van goede scheerproducten aan, zoals een scheerschuim en aftershave.

Gezichtscrèmes online kopen - De beste selectie bij Douglas

Douglas heeft een breed assortiment van de beste gezichtscrèmes. U kunt de producten online bij ons kopen of in een van de Douglas vestigingen in Nederland. Naast gezichtscrèmes hebben we ook andere producten waarmee u uw gezicht een schitterende uitstraling geeft. Wilt u meer weten over gezichtsverzorging? Of bent u geïnteresseerd in beauty advies? Wij geven u de fijnste beauty gerelateerde tips via onze Beauty Channel. Ontdek bijvoorbeeld hoe u de huid een ultieme energieboost geeft.