Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Gezichtsspray

(151)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Gezichtsspray

Wat is een gezichtsspray? Een gezichtsspray is een waterspray die u op uw gezicht aanbrengt. De gezichtssprays op waterbasis dienen als verzorging of opfrissing van uw huid. Er zijn verschillende soorten gezichtssprays, zoals matterende, hydraterende, zelfbruinende en make-up setting sprays. Bent u op zoek naar een aanvullende verzorging voor uw huid? Dan is een hydraterende gezichtsspray ideaal voor u. Wilt u gedurende dag even een opfrisser voor uw gezicht? Daar helpt een gezichtsspray ook perfect bij!

Wanneer een gezichtsspray gebruiken?

Gezichtssprays kunt u op verschillende momenten gebruiken. Wilt u een gladde huid krijgen, zodat u make-up gemakkelijk kunt aanbrengen? Dan is een settingspray geschikt voor u. Reinig eerst uw gezicht met een reinigingsgel en spuit dan de spray op uw gezicht. Laat de spray intrekken en opdrogen, daarna kunt u eenvoudig make-up aanbrengen. Een hydraterende gezichtsspray kan de hele dag gebruikt worden. Spray het water op het gezicht wanneer u een verfrissende boost nodig heeft. Dit kan op een gereinigde huid, maar ook wanneer u al make-up draagt.

Zelfbruinerspray voor het gezicht

Naast de egaliserende en verfrissende gezichtssprays bestaan er ook bruiningssprays voor het gezicht. Wilt u een zomerse gloed over uw gezicht heen hebben? Een spraytan voor het gezicht zorgt ervoor dat het lijkt alsof u een weekje in een zonnig land bent geweest. Een zelfbruinerspray brengt u gemakkelijk aan op uw gezicht. Houd de spray ongeveer 30 centimeter van uw gezicht af. Spuit dan in een S-beweging de spraytan over het gezicht. Laat de spray ongeveer 10 minuten intrekken.

Gezichtssprays verkrijgbaar bij Douglas

NYX, Mario Badescu, MAC en nog veel meer andere populaire merken: Douglas heeft een ruim aanbod aan de fijnste gezichtssprays. Naast watersprays voor het gezicht heeft Douglas ook andere gezichtsverzorgingsproducten voor de perfecte verzorgingsroutine. Tip: reinig uw gezicht tweemaals per dag met een goede gezichtsreiniger, zoals een reinigingsschuim of reinigingsmelk. Na het reinigen van uw gezicht brengt u een hydraterende gezichtscrème aan. Na deze stappen kunt u het gezicht een extra hydratatieboost geven met een gezichtsspray. Zo houdt u uw gezicht jong en stralend!