Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis samples | Gratis retourneren

Gezichtsscrub en -peeling

(284)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Gezichtsscrub en -peeling kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Gezichtsscrub - Onze huid vernieuwt zich continu. Toch kan ze daar soms wat hulp bij gebruiken. Wanneer dode huidcellen niet meteen afgestoten worden, zorgen ze er immers voor dat de huid er dof uitziet. Zeker voor uw gezicht is een gezichtsscrub of gezichtspeeling dan een goed idee. Zo zorgt u dat u er weer stralend uitziet.

Wat doet een gezichtsscrub?

Een gezichtsscrub (of face scrub) verwijdert op een zachte manier het bovenste, dode laagje van uw huid. Uw gezicht scrubben is zeker niet iets om elke dag te doen, maar één keer per week houdt uw huid fris en gezond. Heeft u een gevoelige huid? Kies dan voor een zachte scrub, en gebruik deze eventueel minder vaak.

Hoe kiest u een scrub voor het gezicht?

Om een goede scrub voor uw gezicht te vinden, is het belangrijk om eerst te bepalen wat voor huid u heeft. Heeft u bijvoorbeeld een onzuivere huid of een droge huid? Ook zijn er speciale gezichtsscrubs voor mannen, die vaak een wat dikkere huid hebben dan vrouwen. Wanneer u een gezichtsscrub of gezichtspeeling kiest die op uw huid is afgestemd, is het resultaat des te beter.

Gezichtsscrub online kopen bij DOUGLAS

Gezichtsscrub: De beste scrub voor uw gezicht bestelt u snel en eenvoudig online. En bestel je in onze webshop, dan geniet je direct van een aantal voordelen. Wat te denken van gratis verzending vanaf € 20,- (en altijd voor members), gratis retour, twee samples naar keuze bij iedere bestelling van minimaal € 10,- en snelle levering?