Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Tangle Teezer - Wet Detangler

(14)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

De Tangle Teezer Wet Detangler voor jouw haar

Het is een cadeautje voor je lokken; de Tangle Teezer Wet Detangler. Deze zachte Tangle Teezer Wet Brush is speciaal ontwikkeld voor het borstelen van nat haar. Wat deze professionele borstel zo bijzonder maakt? Dat is de pijnloze techniek waarmee het het haar vrijmaakt van klitten en knoopjes. Je kunt deze Tangle Teezer op nat haar daarom prima gebruiken. De gepatenteerde tandjes van de borstel trekken niet en zorgen keer op keer voor een gladde coupe zonder breuken. En vanwege het compacte, eenvoudige ontwerp kun je de haarborstel ook grondig schoonmaken. Nadat je jouw haar heerlijk hebt gewassen en geborsteld met de Tangle Teezer Wet Detangler, kun je aan de slag met je favoriete styling tool. Als je haar maar goed zit, toch?

Nat haar borstelen - wel of niet?

Er zijn verschillende redenen om je haar wel of niet nat te borstelen. Vaak wordt verteld dat je haar beschadigt als je het nat borstelt, of dat je er gespleten haarpunten van krijgt. Dat is niet per se waar. Soms is het juist aan te raden om je haar nat te borstelen. Wanneer je bijvoorbeeld krullen hebt of een haarmasker over je haar wilt verdelen. Het gaat daarbij natuurlijk wel om hoe je je haar borstelt en met welke borstel je dit doet. Probeer het in elk geval altijd met beleid te doen. Wil je gespleten haarpunten zo veel mogelijk voorkomen? Met haarvriendelijke haaraccessoires kom je ook al een heel eind! Wat dacht je van een scrunchie of andere haarelastiekjes zonder harde metalen tussenstukjes. Of slaap vaker op een zijden kussensloop en droog je lokken af met speciale zachte handdoeken voor je haar.

Tangle Teezer Wet Detangler online kopen bij DOULGAS

Wat is het verschil met de Tangle Teezer original vs de Wet Detangler? Dat zit ligt voornamelijk aan het ontwerp. Het water blijft niet achter in de borstel en de unieke 325 flexibele haren houden rekening met de gevoelige toestand van nat haar. De Tangle Teezer wet Brush is natuurlijk ook geschikt voor droog haar. Wil je de Tangle Teezer Wet Detangler online bestellen? Dat kan snel een gemakkelijk via de webshop. En besteed je meer dan €10 euro? Dan krijg je ook twee gratis samples naar keuze. Zo ontdek je gratis nieuwe beautyproducten, van parfum tot make-up en gezichtsverzorging.