Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Profiteer nu van 20% korting* op ALLES ☕✏️📘

Miro parfum kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Laat overal waar u komt een heerlijke geur achter met de parfums van Miro. Het parfummerk creëert de lekkerste geuren voor zowel mannen als vrouwen. De parfums beschikken over de fijnste geurencombinaties. Frisse geuren, fruitige geuren, zachte en opvallende geuren: ga voor een luchtje waar u vrolijk van wordt. Kom langs in een van onze Douglas winkels en test de parfums van Miro. Zo komt u er sneller achter welk luchtje bij u past.

Miro eau de parfum & eau de toilette

Wilt u een geur die u de hele dag blijft ruiken? Kies dan voor een eau de Miro parfum. Een eau de parfum bevat een hogere concentratie van aroma’s en u ruikt deze dus langer. Voor een subtiele geur die niet de hele dag aanhoudt, gaat u voor een eau de toilette van Miro. Een eau de toilette bevat maximaal 15% aromatische ingrediënten, zodat de geur niet te sterk is. Bestel de parfums van Miro gemakkelijk in onze webshop en profiteer van prettige voordelen. Zo wordt uw parfum snel thuis afgeleverd en mag u twee gratis samples uitkiezen.