Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
-15%* op bijna alle skincare % zelfs -20%* op Shiseido, Estée Lauder en Lancôme. 🤩

Embryolisse

(43)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Embryolisse: van Dermatoloog naar Make-up Artist

In 1950 ontwikkelde de inmiddels beroemde Dr. Tricot, verbonden aan het Saint Louis ziekenhuis in Parijs, een nieuw huidverzorgingsproduct om patiënten met een extreem gevoelige huid te helpen. Zijn research leidde tot de ontwikkeling van Lait-Crème Concentré Embryolisse, wat door de grote effectiviteit van het product snel werd opgepakt door de rest van de medische wereld.

Embryolisse Lait-Crème Concentré

Kort daarna introduceerde dermatoloog Robert Aron-Brunetière Lait-Crème Concentré aan de sterren van die tijd. Celebs, ook toen, hebben altijd de behoefte om hun overspannen huid te kalmeren en te voeden en al snel werd Lait-Crème Concentré een onmisbaar huidverzorgingsproduct voor sterren die continue make-up droegen en weer verwijderden.

Van dermatologen tot sterren, van sterren tot make-up artists, Lait-Crème Concentré Embryolisse werd DE make-up basis voor make-up artists wereldwijd. Vandaag de dag wordt er over de hele wereld één Lait-crème Concentré per 20 seconden verkocht.

Door de jaren heen heeft Embryolisse haar portfolio met lijnen uitgebreid. Er is een volledige range aan hydraterende producten, reinigingsproducten, anti age producten, voedende producten en een lijn die het perfecte canvas maakt voor make-up: Make-up artists secret. Maar bij elk product van Embryolisse geldt: simpel en eenvoudig. Voor een mooie huid.