Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Splendida BVLGARI

De Splendida-collectie van BVLGARI gebruikt een combinatie van kostbare ingrediënten, de zogeheten “Gems of Nature". Hiermee wil BVLGARI de vrouwelijkheid van elk persoon die hun geuren draagt op een unieke manier onderstrepen. De hoge kwaliteit van de facetten zijn zorgvuldig uitgekozen om langdurig op de huid mee te gaan en zijn na een lange dag nog even sensueel en krachtig. Het Splendida-parfum van BVLGARI komt in vier verschillende versies: Jasmin Noir, Patchouli Tentation, Tubereuse Mystique en Magnolia Sensual. Zo is er voor iedereen een mooie Splendida-geur die bij zijn of haar persoonlijkheid past.

Splendida BVLGARI-parfum Jasmin Noir

De Splendida-collectie maakt gebruik van iconische bloemen als belangrijkste geurnoten. Bij het Splendida-parfum van BVLGARI staat jasmijn als symbool voor mystiek, elegantie en sierlijkheid. Hoe het parfum is opgebouwd? De basisnoten zijn van patchouli en tonkabonen absolue, terwijl de hartnoten van jasmijn sambac absolue en amandelen gemaakt zijn. Als laatste zijn er de basisnoten van groensap en gardenia. Deze prachtige combinatie maakt de geur een glamoureuze en verleidelijke eau de parfum die niet alleen bloemig, maar ook houtachtig ruikt.

Splendida BVLGARI-parfum Patchouli Tentation

Het Patchouli Tentation-parfum van Splendida BVLGARI is een meer frisse en lichte geur vergeleken de Jasmin Noir. Bij de Patchouli Tentation staat patchouli symbool voor verleiding, seksualiteit en frisheid. De geur is een nieuwe kijk van BVLGARI op het Temptation-parfum. Dit parfum van de BVLGARI Splendida-collectie is een lichtgevende en onweerstaanbare Chypre Floral. Met basisnoten van patchouli met witte muskus, hartnoten van patchouli verfijnd door iris absolue en topnoten van patchouli gecombineerd met witte perzik.

Haal het meeste uit je Splendida-parfum

Het is belangrijk om te weten waar je parfum het beste aanbrengt voor een langdurige geur. De warmere plekken op je lichaam zijn hiervoor ideaal, omdat ze warmte afgeven en de geur zich daardoor beter kan verspreiden. Denk hierbij aan de binnenkant van je polsen, de nek en de hals, achter de oren, aan de binnenkant van de ellebogen en zelfs achter de knieën. Gebruik niet te veel parfum, een paar sprays op een van deze warme plekken zijn vaak al voldoende voor een langdurige geurervaring. Vergeet niet dat het ook belangrijk is om je parfum op een droge huid aan te brengen voor het beste resultaat. Bekijk onze beauty video’s en livestreams voor nog meer van deze handige tips en tricks.

Koop BVLGARI Splendida bij DOUGLAS

De mooie Splendida-collectie van BVLGARI is 24/7 verkrijgbaar bij Douglas in de online webshop. Word Douglas-member om ook gebruik te maken van gratis bezorging en het sparen van punten voor nog meer leuke acties en kortingen. Heb je behoefte aan wat persoonlijk advies? Kom dan vooral langs in een van onze winkels waar wij al je vragen kunnen beantwoorden.