Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Bourjois oogschaduw kopen bij Douglas

Met oogschaduw geeft u meer kleur aan uw gezicht en accentueert u de ogen. Bourjois oogschaduw is beschikbaar in een uitgebreid kleurenpalet. Zo kunt u eenvoudig de kleur kiezen die het best bij uw ogen en teint past. Vaak zien we dat deze oogschaduw met meerdere tinten in een doosje is verwerkt. Op deze manier kunt u per gelegenheid voor een andere tint kiezen, maar u kunt ze ook mengen, zodat de kleuren bijvoorbeeld verzachten naar de buitenkant van het ooglid. De Bourjois oogschaduw kunt u aanbrengen met een speciaal daarvoor bedoeld oogschaduw-kwastje. Door de gladde zijde van dit kwastje, is het eenvoudig om de make-up op een gelijkmatige wijze over het ooglid te verdelen. Na het gebruik kan het kwastje met lauwwarm water uitgespoeld worden, zodat de kleuren bij een volgende keer niet per ongeluk gemengd zullen worden.

Bourjois: Feel like a Parisienne!

Bourjois wil met haar prachtige, vrouwelijke producten de Parijse chic voor iedereen toegankelijk maken. Al in 1897 verkocht het bedrijf 2 miljoen potjes poeder, bedoeld om het gezicht te verzachten en te doen oplichten. Sinds 1863 maakt Bourjois cosmetische producten, wat het merk tot één van de oudste Franse cosmeticafabrikanten maakt. Al in de 19e eeuw besloot het bedrijf ook in het buitenland haar producten te gaan verkopen. Het succes duurt vandaag de dag nog steeds voort. Dat Bourjois nog altijd zo geliefd is, komt doordat het merk zich steeds vernieuwt, moderniseert en verbetert. Zo blijven de liefhebbers van make-up trouw aan deze befaamde naam.

Bourjois oogschaduw online kopen bij DOUGLAS

Alle vrouwen houden van de oogschaduw van Bourjois. De populariteit van het merk Bourjois heeft door de loop der jaren niets hoeven inboeten. Het is dan ook een prima cadeautje voor bijvoorbeeld een verjaardag of om iemand te bedanken. U kunt het bijvoorbeeld combineren met eyeliner en foundation, maar het merk heeft meer dan alleen make-up voor het gezicht. In de collectie vindt u ook vrolijke nagellakjes en heerlijke parfums. Verras uzelf of een ander met de cosmeticaproducten van het befaamde merk Bourjois.